ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Υπόσχονται γκολ Πατσούκα και Τίγκρες

Ο Ζινιάκ πανηγυρίζει γκολ με τον Μιγκέλ Ερέρα, τεχνικό της Τίγκρες
Ο Ζινιάκ πανηγυρίζει γκολ με τον Μιγκέλ Ερέρα © 2022 MARCO UGARTE/ASSOCIATED PRESS

Δυνατό αντάμωμα στο Μεξικό για τη μάχη της πρωτιάς μεταξύ Πατσούκα και Τίγκρες στο Ιντάλγκο. Ποντάρισμα στο 1.66.

Σπουδαία μονομαχία στο Ιντάλγκο τα ξημερώματα. Η δεύτερη Πατσούκα φιλοξενεί σε εξ αναβολής αναμέτρηση την πρωτοπόρο Τίγκρες. Μόλις ένας ο βαθμός μεταξύ των δύο ομάδων μετά από 11 αναμετρήσεις (26 - 25). Ματσάρα που υπόσχεται πολλές συγκινήσεις και σηκώνει ιδιαίτερη κουβέντα.

Η Πατσούκα μετά από ένα μεγάλο σερί νικών που συνδυάστηκαν και με γεμάτες εμφανίσεις την πάτησε στην έδρα της Σάντος Λαγκούνα και μετά από επτά ματς έχασες με 3-1. Δεν είναι είναι ότι έπιασε άθλια εμφάνιση, ίσα ίσα, αλλά η αντίπαλος βρέθηκε σε καλύτερη βραδιά. Με βάση αυτό το αποτέλεσμα η Τίγκρες έπιασε κορυφή.

Υπέταξε την Τιχουάνα με 2-0, κάνοντας την τρίτη σερί νίκη και απέδειξε πως είναι σε σούπερ κατάσταση. Μυθικά πράγματα από τον Ζινιάκ που σκοράρει ακατάπαυστα. Αυτό ήταν το ένατο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος που σκοράρει, επίδοση που είχε οκτώ δεκαετίες ο κόσμος να δει στο Μεξικό. Σε καλή κατάσταση επίσης και ο Τοβέν. Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο η Τίγκρες, αλλά μετά από την ανάπαυλα ρόλαρε και βρήκε τα κλειδιά ώστε να ξεκλειδώσει την άμυνα της αντιπάλου της. Σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ εδώ και εννιά ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αναμέτρηση μεταξύ δύο εντυπωσιακών ομάδων. Παίζουν επιθετικά και ελκυστικά. Είναι σε φόρμα, η Πατσούκα είχε απλώς μια κακή μέρα στη δουλειά, η Τίγκρες με τον Ζινιάκ σε σούπερ φόρμα δεν πρέπει να φοβάται τίποτα. Από τα πιθανά Goal/Goal της βραδιάς. Τα 7/11 ματς πρωταθλήματος της Τίγκρες έληξαν Goal/Goal, καθώς και τα 3/4 φετινά εντός έδρας της Πατσούκα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πατσούκα - Τίγκρες: Goal/Goal (απόδοση 1.66), 03:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ