TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Υπόσχονται γκολ και 2.12 στην Αργεντινή

Οι παίκτες της Λανούς πανηγυρίζουν γκολ στο Copa Sudamericana κόντρα στην Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ) στην Αργεντινή
Οι παίκτες της Λανούς πανηγυρίζουν γκολ στο Copa Sudamericana © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Εστουδιάντες φιλοξενεί στη Λα Πλάτα τη Λανούς σε μια τοπική μονομαχία για το αργεντίνικο ποδόσφαιρο με στόχο την αντίδραση. Ποντάρισμα στο 2.12.

Ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική στη liga profesional της Αργεντινής και τελευταίο χρονικά ματς είναι το Εστουδιάντες - Λανούς στη Λα Πλάτα. Τοπική μονομαχία στο Μπουένο Άιρες, που εάν υπάρχει μια ομάδα που έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη είναι η Εστουδιάντες του Μπάλμπο.

Ξεκίνησε με ήττα κόντρα στην Τίγκρε το πρωτάθλημα, εντός έδρας με 2-1, ενώ στη συνέχεια κόλλησε στο 1-1 με την Άρσεναλ εκτός έδρας. Κέρδισε την Ιντεπεντιέντε Τσιβιλκόι, που είναι δύο κατηγορίες πιο κάτω στο Κύπελλο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Η Εστουδιάντες έχει την ποιότητα και το θράσος για να γυρίσει την κατάσταση. Επιθετικά είναι αξιοπρεπής, κάνει φάσεις, αλλά το χαλάει στα τελειώματα.

Η Λανούς είναι μαχητική και φιλότιμη ομάδα, κατώτερη ποιοτικά, αλλά έχει ξεκινήσει καλύτερα. Έχει κάνει το 2/2, αμφότερες οι νίκες ήταν με 2-1. Κέρδισε στην πρεμιέρα εκτός την Κολόν και την προηγούμενη αγωνιστική υπέταξε εντός τη Σαν Λορέντσο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λανούς θέλει και φέτος να κάνει το παιχνίδι, είναι αφελής αμυντικά η ομάδα του Κουδέλκα, η Ιντεπεντιέντε είναι ένα κλικ πιο ποιοτική και ψάχνει έναν τρόπο να αντιδράσει. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ το over 2,5, μπορεί να μπει στο παιχνίδι. 2/3 μετράει η γηπεδούχος φέτος, 2/2 η Λανούς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Εστουδιάντες - Λανούς: Over 2,5 (απόδοση 2.12), 01:00

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ