BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Υπόσχονται απόδοση 2.12 στο clasico Σάο Πάουλο και Παλμέιρας

Ο Ραφαέλ Βέιγκα της Παλμέιρας πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια των πέναλτι κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο στο Copa Libertadores
Ο Ραφαέλ Βέιγκα της Παλμέιρας © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η Σάο Πάουλο φιλοξενεί την Παλμέιρας στο clasico Paulista, σε μια από τις παραδοσιακές μονομαχίες στη Βραζιλία. Ποντάρισμα στο 2.12.

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα σταυρώματα περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στο Brasileirao με το clasico Paulista στο Μορουμπί μεταξύ της Σάο Πάουλο και της Παλμέιρας να δεσπόζει. Από τις παραδοσιακές μονομαχίες στη Βραζιλία, ματς με έντονη αντιπαλότητα.

Η Σάο Πάουλο δεν ήταν και πολύ πειστική κόντρα στη Γκρέμιο στο Πόρτο Αλέγκρε και γνώρισε την ήττα με 2-1 παρουσιάζοντας αρκετά θέματα στην άμυνα. Ρόλαρε μετά την ανάπαυλα, επιθετικά πήρε καλύτερη βαθμολογία, έκανε φάσεις, αλλά η ανατροπή δεν ήρθε. Μεσοβδόμαδα ξέσπασε στη Ντεπόρτες Τολίμα για το Sudamericana και επικράτησε 5-0 και εξασφάλισε τη συνέχεια στη διοργάνωση. Ευχαριστημένος ο Ντοριβάλ Τζούνιορ, αποθέωσε τους παίκτες του ενώ τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να κάνει την έκπληξη, την ίδια ώρα το όνομά του ακούγεται για τον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας. Χωρίς κάποιο αξιόλογο αγωνιστικό ζήτημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Βερντάο από την άλλη έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στην Κοριτίμπα, αλλά τελικά κέρδισε 3-1, αφού ανέβασε τις στροφές στο β’ μέρος και σοβαρεύτηκε. Μια από τα ίδια και απέναντι στην Μπαρσελόνα μεσοβδόμαδα στο Copa Libertadores, πήρε τη νίκη με ανατροπή 4-2, βγάζοντας τρομερή αντίδραση. Συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα για τον πάγκο της Σελεσάο. Μια σημαντική απουσία απόψε, αυτή του αρχηγού Γκόμες (στόπερ). Επιστρέφει ο παικταράς μαέστρος Βέιγκα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ δεν έχει καμία διάθεση να παίξει σφιχτά απόψε στο Μορουμπι, ειδικά στα εντός είναι πιο επιθετική η ομάδα του. Η Βερντάο του Αμπέλ είναι ένα κλικ πιο ποιοτική, έχει μια σημαντική απουσία στην άμυνα βέβαια, ενώ ανασταλτικά παρουσιάζεται ασταθής τελευταία. Έχουν το γκολ αμφότερες. Σε τιμές αουτσάιντερ το Over 2,5 παίζεται.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάο Πάουλο - Παλμέιρας: Over 2,5 (απόδοση 2.12), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ