TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Υποψιασμένη η Ρέιντζερς, αποδεκατισμένη η Σεντ Μίρεν

Ο Σκοτ Ράιτ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του γκολ κόντρα στη Λιόν στο Europa League
Ο Σκοτ Ράιτ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του γκολ κόντρα στη Λιόν © 2021 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Ύπουλη εντός έδρας δοκιμασία για τη Ρέιντζερς κόντρα στη Σεντ Μίρεν των πολλών απουσιών. Έχει βάση το ποντάρισμα στο 2.08.

Στο Άιμπροξ δίνει το παιχνίδι της Boxing Day η πρωτοπόρος Ρέιντζερς κόντρα στη Σεντ Μίρεν (17:00 LIVE από το SPORT24) και η υποχρέωση νίκης είναι μεγάλη. Η πρωταθλήτρια Σκωτίας βρίσκεται πλέον στην εποχή Φαν Μπρόνκχορστ και ο Ζιο περνάει βήμα βήμα τη φιλοσοφία του στην ομάδα και η μετάβαση από τον Τζέραρντ σ’ αυτόν δείχνει να γίνεται ομαλά. Προέρχεται από οκτώ σερί νίκες και οι πέντε τελευταίες συνδυάστηκαν και με μηδέν παθητικό. Κυριάρχησε κόντρα στη Νταντί Γιουνάιτεντ (1-0), τα έκανε σχεδόν άψογα όλα, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει τις φάσεις και τελικά η νίκη ήρθε με πέναλτι του Ταβερνιέ στο 71’. Μακροχρόνιες οι όποιες απουσίες, μεταξύ των οποίων και αυτή του γκολτζή Ρουφ.

Δεν μασάει η Σεντ Μίρεν, αξιόμαχη. Έπαιξε με αυταπάρνηση και τσαγανό κόντρα στη Σέλτικ και παρότι είχε πολλές απουσίες, ούσα αποδεκατισμένη από τον κορονοϊό δεν το έβαλε κάτω και πήρε το 0-0. Πάει και σήμερα με φουλ απουσίες και αναγκάστηκε να καλέσει έξι παίκτες από την U18. Εκτός μεταξύ άλλων ο καταλυτικός επιθετικός Μπρόφι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρέιντζερς δεν θέλει να την πατήσει όπως η Σέλτικ, πάει υποψιασμένη στο παιχνίδι, επιθετικά είναι ουσιαστική, κάνει ευκαιρίες, αλλά δεν ξεφεύγουν το τελευταίο διάστημα τα σκορ. Θα θέλει να τελειώσει νωρίς το ματς και μην σπαταλήσει πολλές δυνάμεις, ώστε να πάνε όλοι υγιείς στη μίνι-διακοπή που θα ακολουθήσει στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα λόγω της έξαρσης του ιού. Η Σεντ Μίρεν παλεύει τα ματς, ειδικά κόντρα στους μεγάλους, σήμερα θα πάει φουλ συντηρητικά και προσεκτικά όπως με Χιμπέρνιαν (1-1) και Σέλτικ (0-0). Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & under 3,5 έχει βάση κι αξίζει στο 2.08.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρέιντζερς - Σεντ Μίρεν: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.08), 17:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ