TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξεσπάει στη Μάλτα η Ελλάδα

Ο Δημήτρης Λημνιός
Ο Δημήτρης Λημνιός © 2023 GIANNIS PAPANIKOS / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με μια επιλογή του 1.78 από το πρόγραμμα της ημέρας.

Πλησιάζει η Παρασκευή και η σέντρα του Euro, έχω στο μυαλό μου το πρόσφατο φιλικό της Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία, την ωραία εικόνα που παρουσιάσαμε και θυμώνω ακόμη περισσότερο με την απουσία της Εθνικής μας από τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Πως την πατήσαμε έτσι; Η γαλανόλευκη είναι αναγκασμένη να ζει με τα φιλικά και να περιμένει μαζί με τον νέο προπονητή και το Nations League του Σεπτεμβρίου.

Σήμερα αντιμετωπίζουμε τη Μάλτα σε αυστριακό έδαφος, το λες και εύκολο το τεστ, φθάνει να κρατήσουμε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που είχαμε με τους Γερμανούς. Θα λείπει ο τραυματίας Ιωαννίδης, αλλά Παυλίδης και Δουβίκας προέρχονται από καλές σεζόν και έχουν μια καλή ευκαιρία να δείξουν την αξία τους.

Βέβαια, το σημερινό ματς θα είναι ειδικών συνθηκών, θα βρούμε απέναντί μας μια ομάδα η οποία δεν έχει επιθετικές αρετές και θα αμυνθεί, θα κλείσει χώρους, θα προσπαθήσει να μειώσει τους κινδύνους. Είναι ένα διαφορετικό τεστ για τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, οι οποίοι θα πρέπει να βρουν τρόπους να χαλάσουν το πλάνο των τυπικά γηπεδούχων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ελλάδα είναι σαφώς ανώτερη της Μάλτας, θα πάρουμε τη μπάλα από την αρχή και θα πιέσουμε για ένα γκολ το οποίο θα κάνει ευκολότερη τη συνέχεια. Έχει αξία να προηγηθούμε στο ημίχρονο, η απόδοση στο 1.78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάλτα - Ελλάδα: 2 ημίχρονο (απόδοση 1.78), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ