BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξεσπά η Λάτσιο, γκολ στην Ανδαλουσία

Ο Φελίπε Άντερσον με τη φανέλα της Λάτσιο σε ματς της Serie A απέναντι στην Νάπολι | 28 Ιανουαρίου 2024
Ο Φελίπε Άντερσον με τη φανέλα της Λάτσιο σε ματς της Serie A απέναντι στην Νάπολι | 28 Ιανουαρίου 2024 @2024 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του Betmarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις σε Ιταλία και Ισπανία που ανοίγουν τη δράση του Σαββατοκύριακου.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από τον πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα στη Λάτσιο και την Σαλερνιτάνα. Οι Λατσιάλι δεν τα κατάφεραν στο Κύπελλο και έχασαν από τη Γιουβέντους (2-0), οπότε έχουν πολύ δύσκολο έργο για την ανατροπή. Παράλληλα, ηττήθηκαν στο ντέρμπι της Ρώμης για το πρωτάθλημα (1-0). Πρακτικά, λοιπόν, η νίκη σήμερα είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη για να μην... τριτώσει το κακό. Έτσι κι αλλιώς, υπάρχει ανάγκη για βαθμούς και το ότι πρέπει να κερδίσουν στην έδρα τους την ουραγό της Serie A είναι δεδομένο. Η Σαλερνιτάνα από την άλλη είναι στον πυθμένα της βαθμολογίας και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Βέβαια, στον τελευταίο αγώνα παρότι έχανε με 0-2 από τη Σασουόλο, στις καθυστερήσεις κατάφερε να ισοφαρίσει και να σταματήσει το αρνητικό σερί τριών διαδοχικών ηττών. Συνολικά η φόρμα της είναι πολύ κακή και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως εντός του 2024 παραμένει χωρίς νίκη.

Έχουμε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο. Η Λάτσιο είναι ανώτερη και θέλει πολύ το αποτέλεσμα, ενώ σημαντικό είναι πως παίζει στην έδρα της. Στοιχηματικά, υπάρχει αξία στη νίκη των γηπεδούχων, ενώ η λογική λέει πως θα δούμε γκολ, διότι η Λάτσιο ψάχνει ένα ξέσπασμα. Θα πάμε, λοιπόν, στον άσο με το over 2,5 σε απόδοση 1,95.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Μπέτις με την Θέλτα. Παρά το γεγονός πως ισοφάρισε δύο φορές την Χιρόνα στο μεταξύ τους ματς, η Μπέτις εν τέλει δεν τα κατάφερε την 3η φορά με αποτέλεσμα να ηττηθεί. Έχασε λοιπόν 3-2, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να καταπέσει από την 7η θέση (οδηγεί πλέον στο Conference League). Η Θέλτα αδικήθηκε για ακόμη μία φορά φέτος από τη διαιτησία στο 0-0 με τη Βαγεκάνο. Κι αυτό, διότι ο ρέφερι δεν της μέτρησε καθαρό γκολ (67’) και δεν της έδωσε πέναλτι - μαρς (90+1’)! Ήταν και άτυχη (37’ δοκάρι, 90+6’ δοκάρι).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπέτις «καίγεται» για τη νίκη για να μη χάσει την επαφή από την 7η θέση που οδηγεί στο Conference League. Η Θέλτα από την άλλη, θέλει να αυξήσει τη διαφορά από την Κάντιθ, η οποία έχει δύσκολο ματς με την Μπαρτσελόνα. Εξάλλου, η παράδοση δείχνει 5-6-4 στα τελευταία 15 μεταξύ τους στο Βιγιαμαρίν. Αφήνουμε τα σημεία στην άκρη και παίζουμε το Goal/Goal. Το έφεραν στις 8/9 συναντήσεις τους στην έδρα της γηπεδούχου. Το Goal/Goal είναι στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Σαλερνιτάνα: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.95), 21:45
  • Μπέτις – Θέλτα: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με ανάλυση όλων των αγώνων, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ