TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Βραζιλιάνικο στοίχημα στα γκολ στο 1.95

German Cano of Fluminense celebrates after scoring against Flamengo during the Rio de Janeiro state championship final soccer match, at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, April 9, 2023. (AP Photo/Bruna Prado)
German Cano of Fluminense celebrates after scoring against Flamengo during the Rio de Janeiro state championship final soccer match, at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, April 9, 2023. (AP Photo/Bruna Prado) © 2023 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Φλουμινένσε και Ατλέτικο Παραναένσε κοντράρονται στο Μαρακανά την ώρα που αμφότερες είναι ανεβασμένες και προέρχονται από τονωτικές εμφανίσεις.

Δεύτερη αγωνιστική στο Brasileirao το οποίο θα μας συντροφεύει για τα καλά από εδώ και πέρα. Αναμένεται αρκετά συναρπαστική η φετινή Serie A, απομένει να αποδειχθεί κιόλας. Στο θρυλικό Μαρακανά η Φλουμινένσε υποδέχεται την Ατλέτικο Παραναένσε.

Η Φλου έχει μπει πολύ δυνατά ως τώρα στη χρονιά, τόσο στο πολιτειακό πρωτάθλημα, όσο και στο Copa Libertadores. Ο ενθουσιασμός του κόσμου με τον Φερνάντο Ντινίζ είναι έκδηλος, με τον ίδιο πάντως να ακολουθεί μια συντηρητική προσέγγιση έχοντας ως προτεραιότητα το μηδέν στην άμυνα. Βέβαια, έχει ορμή στην επίθεση ομάδα του και σίγουρα ποιοτικές μονάδες.

Πέντε σερί νίκες μετράει η γηπεδούχος, που στο τελευταιο χρονικα ματς κέρδισε 1-0 τη Δε Στρόνγκεστ από τη Βολιβία εντός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική του Copa Libertadores. Στην πρεμιέρα είχε κερδίσει τη Σπόρτινγκ Κριστάλ με 3-1 στο Περού. Στην πρεμιέρα τη Serie A υπέταξε την Αμέρικα Μινέιρο 3-0. Ακολουθεί ρεβάνς στο Κύπελλο κόντρα στην αδύναμη Παϊσαντού την οποία είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι 3-0, χωρίς να ενθουσιάσει κιόλας για ένα μέρος του αγώνα. Βγήκε αλλαγή στο πρώτο μέρος στο ματς με τη Δε Στρόνγκεστ ο Μαρσέλο και δεν προλαβαίνει το σημερινό.

Η Ατλέτικο Παραναένσε είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, έχει ανέβει για τα καλά επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να υποτιμηθεί, έχει νεανικό ρόστερ και έναν τεχνικό που διαχειρίζεται άψογα το ρόστερ του. Ενθουσιασμένος ο Πάουλο Τούρα για την εικόνα και το πάθος των παίκτων του στο ζόρικο ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο μεσοβδόμαδα για το Copa Libertadores. Τα έδωσαν όλα οι παίκτες του, πιέστηκαν σαφώς, αλλά πήραν μια μεγάλη νίκη εντός έδρας με 2-1. Ακολουθεί ρεβάνς στο Κύπελλο με την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας, στο εκτός είχε χάσει 1-0 η Ατλέτικο και απόψε θα γίνουν αρκετές αλλαγές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φλουμινένσε είναι πιο αποτελεσματική ως τώρα, έρχονται από μόνες τους οι νίκες. Κερδίζει και ας μην λάμπει κάποιες φορές. Η Ατλέτικο Παραναένσε έχει το μυαλό στη ρεβάνς του Κυπέλλου, αφού είναι από τις διοργανώσεις που θέλει να χτυπήσει. Αναμενόμενες οι αλλαγές. Έχει αποδείξει πάντως πως μπορεί να κάνει τη ζημιά με το επιθετικό στυλ της, είναι απρόβλεπτη. Ο άσος στο 1.50 και κάτι ψιλά δεν λέει κάτι. Τέσσερα σερί over 2,5 μετράει το εν λόγω ζευγάρι, όλα με Goal/Goal, με γηπεδούχο τη Φλουμινένσε. Στο 1.95 το Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλουμινένσε - Ατλέτικο Παραναένσε: Over 2,5 (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ