BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Βραδινό στοίχημα από Βραζιλία και Μεξικό

Ο Πολ Ροντρίγκεζ πανηγυρίζει γκολ μαζί με τον Μιγκέλ Λαγιούν στο Αστέκα κόντρα στην Πουέμπλα
Ο Πολ Ροντρίγκεζ πανηγυρίζει γκολ μαζί με τον Μιγκέλ Λαγιούν στο Αστέκα © 2022 MARCO UGARTE/ASSOCIATED PRESS

Φουλ δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μεν, ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και στο μεταμεσονύκτιο πρόγραμμα. Δύο δυνατά πονταρίσματα από το Κύπελλο Βραζιλίας και τα playoffs στο Μεξικό σε αποδόσεις 1.95 και 2.07.

(03:45) Φλαμένγκο - Κορίνθιανς: Αποτελεί αγώνα ρεβάνς για τους τελικούς του Κυπέλλου Βραζιλίας. Τα ματς είναι διπλά, ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος δεν ισχύει. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, δίχως να μεσολαβήσει ημίωρη παράταση. Το παιχνίδι σαφέστατα είναι sold out, ενώ το πρώτο ματς έληξε 0-0.

Ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς η Φλα, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της, πιέστηκε κάποιες φορές, αλλά ήταν καλύτερη του παιχνιδιού και προς το τέλος είχε υπομονή. Προέρχεται από μεγάλη νίκη και άκρως τονωτική κόντρα στη δυνατή Ατλέτικο Μινέιρο εντός έδρας με 1-0 σ’ ένα ματς που έκανε αλλαγές. Ζει και αναπνέει για το αποψινό ματς ο Ντοριβάλ, που από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα αυτή σοβαρεύτηκε και θυμήθηκε το ποδόσφαιρο που παίζει, έτσι και αλλιώς και ο ίδιος έχει στην καρδιά του τη Φλα και θέλει τον τίτλο.

Αήττητη η Κορίνθιανς εδώ και πέντε ματς με ρεκόρ 3-2-0 και μόνο στον πρώτο τελικό δεν σκόραρε. Στα προηγούμενα τέσσερα ματς είχε βρει από δύο φορές δίχτυα. Είχε παθητική στάση στο ματς, έχει παράπονα από τη διαιτησία, αλλά δεν άξιζε και κάτι παραπάνω. Δεν έδωσε ματς πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Γκοϊάς λόγω της παρουσίας κόσμου της ομάδας από το Σάο Πάουλο. Αντέδρασε η γηπεδούχος, όπως και η Φλαμένγκο για το γεγονός αυτό και το ματς αναβλήθηκε τελευταία στιγμή.

Το Μαρακανά θα κοχλάζει, η Φλαμένγκο θα μπει με ορμή και επιθετικά, έχει την ποιότητα. Η Κορίνθιανς είναι λάτρης της τακτικής, δεν την παίρνει να ανοίξει το ματς, αλλά από την άλλη βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει και το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει τις στροφές στο κομμάτι αυτό. Πάει ξεκούραστη και χωρίς απουσίες. Στο 2.07 στη Stoiximan το Goal/Goal αξίζει το ρίσκο με βάση την κλάση των δύο ομάδων.

(05:06) Τολούκα - Κλαμπ Αμέρικα: Ώρα ημιτελικών στο Απερτούρα. Οι αγώνες είναι διπλοί. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος και σε περίπτωση συνολικής ισορροπίας δεν υπάρχει παράταση και πέναλτι, αλλά θα προκριθεί η ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ήτοι η Κλαμπ Αμέρικα που τερμάτισε πρώτη, ενώ η Τολούκα τερμάτισε έκτη. Η ρεβάνς σε τέσσερις μέρες με γηπεδούχο την Κλαμπ Αμέρικα.

Η Τολούκα ανέβηκε σ’ ένα κομβικό σημείο του Απερτούρα, μετράει τέσσερις σερί νίκες, ενώ πέρασε με δύο νίκες κόντρα στη Σάντος Λαγκούνα κάνοντας γεμάτες εμφανίσεις (4-3 εντός, 2-1 εκτός) και δύο νίκες. Παραδοσιακά ζορίζει την Κλαμπ Αμέρικα. Η φιλοξενούμενη από την άλλη δεν αστειεύεται αυτή την περίοδο. Ήταν εκκωφαντική η πρόκρισή της στα ημιτελικά κόντρα στην Πουέμπλα. Κέρδισε 6-1 εκτός, 5-1 εντός. Βρίσκεται σε ανοδική φάση, είναι το φαβορί του ζευγαριού και το γεγονός πως σκόρπισε με τόσο μεγάλο συνολικό σκορ την Πουέμπλα επιβεβαιώνει τη φόρμα που βρίσκεται και την ποιότητα που τη χαρακτηρίζει.

Η Τολούκα συνήθως βάζει πολλά ζόρια στην Κλαμπ Αμέρικα, έχει ηθικό και αυτοπεποίθηση και σκοράρει με μεγάλη συνέπεια. Καμία από τις δύο δεν μπορεί να παίξει συντηρητικά. Στο 1.95 το Goal/Goal & Over 2,5 στη Stoiximan. Έξι σερί μετρούν οι φιλοξενούμενοι.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ