ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Βραδινό καρέ επιλογών έως το 2.10

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Τέσσερις στοιχηματικές επιλογές από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Η αγωνιστική στη Serie A της Ιταλίας κλείνει με το Αταλάντα – Φροζινόνε. Πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για την Αταλάντα με το άξιο 2-1 επί της Μίλαν στο Σαν Σίρο. Στο πρωτάθλημα με προσεκτική κυρίως τακτική πήρε το 1-1 από τη Ρόμα. Θα πρέπει να ζει χωρίς τον αρχισκόρερ Λούκμαν (18/7) που βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα. Σε άσχημη φάση η Φροζινόνε, μετρά τέσσερις σερί ήττες, τελευταία το 3-2 από την Μόντσα στο πρωτάθλημα, έγιναν πέντε μαζί με αυτή στο Κύπελλο (από τη Γιουβέντους). Η Φροζινόνε είναι αδύναμη εκτός, δέχεται πολλά γκολ, βοηθά με τον τρόπο της στο ευρύ σκοράρισμα. Στο διπλασιασμό η νίκη της Αταλάντα με το Over 2,5.

Δράση και στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Υπάρχει ενδιαφέρον στο Ελδένσε – Σαραγόσα. Έξι ματς χωρίς νίκη η γηπεδούχος, έκλεισε τον πρώτο γύρο με τρεις σερί ισοπαλίες. Με τρεις σερί ισοπαλίες και 4 ματς χωρίς ήττα έκλεισε τον πρώτο γύρο η Σαραγόσα, μένοντας στο 2-2 με τη Λεβάντε. Υπερβολικές οι τιμές αουτσάιντερ στη Σαραγόσα, που φιλοδοξεί σε μία αντεπίθεση στο β’ γύρο και είναι το μεγάλο όνομα του ζευγαριού. Η διπλή ευκαιρία της Σαραγόσα βρίσκεται στο 1.50.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Δύο παιχνίδια υπάρχουν στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Θα ασχοληθούμε με το Γιονγκ Ουτρέχτη - Φένλο. Η ομάδα νέων της Ουτρέχτης τα πάει θετικά φέτος, αλλά προφανώς δεν έχει φιλοδοξίες. Στόχος να ψηθούν τα ταλέντα της. Αντίθετα, η Φένλο θέλει τα playoffs ανόδου, είναι σημαντικό όνομα της κατηγορίας και θέλει να δείξει πιο σταθερό πρόσωπο μέσα στο 2024. Ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα, θα πάμε με την κάλυψη στο 2 DNB στο 1.75.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αυλαία στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας με το Γκιμαράες – Αρούκα. Το ηθικό πολύ υψηλά στη γηπεδούχο. Ύστερα από το 1-1 στο ντέρμπι με την Μπράγκα, όπου ισοφάρισε την ύστατη στιγμή, την Πέμπτη νίκησε 1-0 την Πενιαφέλ για το κύπελλο. Μόλις δύο ήττες στα τελευταία 14 σε όλες τις διοργανώσεις. Λίγο σκληρό το 0-3 από την Μπενφίκα για την Αρούκα, δεν ήταν κακή η εμφάνιση που έκανε στο πρώτο μέρος. Στο κύπελλο (μίνι ροτέισον) έχασε 1-0 από τη Βιζέλα. Πέντε σερί Over 2,5 η Αρούκα, 6/8 στην έδρα της η Γκιμαράες. Προφανής επιλογή το Over 2,5 που βρίσκεται στο 2.10

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιόνγκ Ουτρέχτη - Φένλο: 2 DNB (απόδοση 1.75), 21:00
  • Ελδένσε - Σαραγόσα: X2 (απόδοση 1.50), 21:30
  • Αταλάντα - Φροζινόνε: 1&Over 2.5 (απόδοση 2.00), 21:45
  • Γκιμαράες – Αρούκα: Over 2,5 (απόδοση 2.10), 22:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ