BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Βραδινό bet στο 2.35 και αγγλική δυάδα στο 3.53

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε αναμέτρηση στο Καμπ Νόου μεταξύ Μπαρτσελόνα και Χετάφε
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε © 2022 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Ντέρμπι με αντιπαλότητα στο Λονδίνο μεταξύ Πάλας και Μπράιτον. Ύπουλη δοκιμασία για τη Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα που κοντράρεται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στα κάγκελα ο κόσμος στη Βαλένθια, που κοντράρεται με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

(17:00) Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον: Δυνατή μονομαχία, για γερά νεύρα, χαρακτηρίζονται από ένταση τα μεταξύ τους ματς. Είναι ντέρμπι με αντιπαλότητα. Το διπλό πέφτει όσο φτάνουμε προς τη σέντρα. Λογικό κιόλας. Η Πάλας δεν είναι στα καλά της, δεν πείθει δημιουργικά, είναι δυσκοίλια στο κομμάτι αυτό, έχει ξεχάσει να κερδίσει και εάν κρίνουμε από τις αποδόσεις, μάλλον ο Βιεϊρά θα πρέπει να σκέφτεται το ταμείο ανεργίας. Η ομάδα του δεν κερδίζει, δεν έχει και τον Ζαχά απόψε, αλλά ο ίδιος βλέπει κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι των αετών.

Η Μπράιτον αθόρυβα και με τσαγανό έχει φτάσει στην έκτη θέση, στο -5 από την Τότεναμ και με δύο ματς λιγότερα κιόλας, έχει πίσω και τον ταλαντούχο ΜακΚάλιστερ. Τρέχει ρεκόρ 5-1-0, μετά από το 2-1 επί της Λίβερπουλ, κέρδισε και την Μπόρνμουθ, με 1-0, με την ψυχή στο στόμα, αλλά ήταν αυτή που το άξιζε και κυριάρχησε στο χορτάρι. Βίοι αντίθετοι στο εν λόγω ζευγάρι. Στο 1.88 στη Stoiximan το διπλό.

(17:00) Φούλαμ - Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Μάρκο Σίλβα έχει χτίσει μια καλοστημένη ομάδα, η Φούλαμ είναι ομάδα που υπακούει στις ποδοσφαιρικές επιταγές του προπονητή της, είναι ένα σύνολο με ρόλους που ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει. Κόντρα στην Τσέλσι έκανε αξιόλογη εμφάνιση, αλλά τα χάλασε στα τελειώματα. Έμεινε για τρίτο σερί ματς άσφαιρη στην Premier League. Θέλει μια καλή νίκη για να τονωθεί το ηθικό, η μεσοβδόμαδη στο Κύπελλο κόντρα στη Σάντερλαντ με 3-2 που της έδωσε την πρόκριση δεν είναι αρκετή. Ξεγελάει το σκορ, καθώς ήρθε πιο άνετα η νίκη και δεν ζορίστηκε ιδιαίτερα.

Εδώ αξίζουν δύο πράγματα να σημειωθούν, η Φούλαμ είναι πιο αποτελεσματική από όσο θα έπρεπε στο σκοράρισμα με βάση τα data από τα xG, ενώ οι 32 βαθμοί σε 22 ματς είναι οι περισσότεροι που έχει καρπωθεί ομάδα που έχει ανέβει από την Championship τα τελευταία 13 χρόνια.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προσπαθεί να αναθαρρήσει, ανεβαίνει όλο και περισσότερο και παίρνει ανάσες στην κρίσιμη μάχη της σωτηρίας. Έχει πάρει σημαντική ανάσα, είναι δεδομένο αυτό και στο τελευταίο κέρδισε τη Λιντς 1-0. Δεν κρύφτηκε ο Κούπερ πάντως που δεν είδε καλή εμφάνιση από τους παίκτες του, αλλά κάτι τέτοιες στιγμές θες και την τύχη με το μέρος σου.

Είναι σε καλό μομέντουμ η Φόρεστ, δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί, αλλά η Φούλαμ μάς τα λέει κάπως μπερδεμένα κάποιες στιγμές. Το 1.88 του άσου δεν λέει και πολλά κόντρα σε μια ομάδα που δίνει αγώνα επιβίωσης και έχει μια χαρά ρόστερ. Προτιμότερο το Goal/Goal, που κυκλοφορεί στο 1.88 στη Stoiximan.

(22:00) Βαλένθια - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Από το κακό στο χειρότερο η Βαλένθια και το πράγμα σοβαρεύει επικίνδυνα. Τέσσερις σερί ήττες, μαζί με 3-1 στη Βαλένθια από την Μπιλμπάο για το Κύπελλο. Μόλις ένα γκολ ενεργητικό στο διάστημα αυτό και πρέπει από κάπου να πιαστεί για να σηκώσει κεφάλι. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, στο -1 από τη Σεβίλλη και την Εσπανιόλ, αλλά σε γενικές γραμμές γίνεται ένας κακό χαμός. Κόντρα στη Ζιρόνα στην Καταλωνία ήταν μέτρια, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν άξιζε και τη νίκη. Η Ζιρόνα τελείωσε το ματς μάλιστα με 2,57 xG, ενώ οι Νυχτερίδες τελείωσαν με 0,88.

Τονωτική νίκη για την Μπιλμπάο που κέρδισε την Κάδιθ 4-1 κάνοντας γεμάτη εμφάνιση, πρωταγωνιστής ο Σάνθετ που σκόραρε χατ τρικ. Προηγήθηκε στο 10’, ισοφαρίστηκε ένα τέταρτο αργότερα, βρήκε απάντηση όμως και ως το 44’ το είχε κάνει 3-1. Πέτυχε και τέταρτο στο 75’, ενώ από το 57’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Τιμωρημένος ο καλός μπακ Γιούρι, εκτός και ο πολύτιμος στόπερ Ινίγο Μαρτίνεθ, πολύ σημαντική η επιστροφή του γκολτζή Ινιάκι Γουίλιαμς.

Πολύ μπερδεμένη κατάσταση στη Βαλένθια, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ο κόσμος είναι στα κάγκελα, θέλει κανονικό και όχι μεσοβέζικες λύσεις. Η διοίκηση χτυπάει πόρτες, αλλά τις βρίσκει κλειστές. Η Μπιλμπάο είναι σε καλύτερο φεγγάρι και το κλίμα είναι πιο θετικό σαφώς. Μπορεί να επαναλάβει ό,τι έκανε και στο Κύπελλο. Στο 2.35 στη Stoiximan το διπλό.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ