BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Βραδινή δυάδα στο 3.78 από την Αργεντινή

Racing Club coach Fernando Gago gives instructions to his player during a local tournament soccer match against River Plate at Presidente Peron stadium in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Gustavo Garello)
Racing Club coach Fernando Gago gives instructions to his player during a local tournament soccer match against River Plate at Presidente Peron stadium in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Gustavo Garello) © 2023 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Liga Profesional επέστρεψε και στη μάχη της πρεμιέρας ρίχνονται απόψε δύο από τα φαβορί για τον τίτλο. Η Ράσινγκ του Γκάγκο και η Μπόκα του Ιμπάρα. Παιχνίδι με μια δυάδα στο 3.78.

(00:15) Ράσινγκ - Μπελγράνο: Η Ράσινγκ του Φερνάντο Γκάγκο ήταν δίχως αμφιβολία η πιο εντυπωσιακή ομάδα πέρσι στο πρωτάθλημα, χτύπησε για τα καλά τον τίτλο, ήταν ελκυστική, αλλά το έχασε σε κάποια κρίσιμα σημεία. Κόντρα σε Μπόκα και Ρίβερ έκανε πάντως καλά παιχνίδια και φέτος δείχνει ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα, αρκεί το επιβεβαιώσει στο χορτάρι, ενώ ο Γκάγκο έχει έναν χρόνο παραπάνω στις πλάτες του ως προπονητής, κάτι που μπορεί να κάνει ακόμα μεγαλύτερο καλό στην ομάδα. Ποιότητα υπάρχει, λύσεις επίσης, έκανε καλές κινήσεις μεταγραφικά, έχασε όμως και τον ταλαντούχο επιθετικό Κοπέτι που πήγε στο MLS. Στα φιλικά ήταν τόσο καλή όσο έπρεπε, δίχως να χάσει κανένα από τα τρία ματς (1-2-0), ενώ η σεζόν ξεκίνησε με κούπα, καθώς κατέκτησε στο Supercopa Internacional κερδίζοντας στον τελικό την Μπόκα Τζούνιορς.

Η Μπελγράνο ανέβηκε μετά από τρία χρόνια, δεν θέλει να έχει ρόλο κομπάρσου, αλλά δεν έχει και την ποιότητα για να κάνει τέτοια ζημιά με το καλημέρα. Δύσκολο ματς, ειδικά από τη στιγμή που Ράσινγκ θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της τελικά, αφού υπήρξε διαμάχη στο εσωτερικό των οργανωμένων ως προς την προσέλευση, τελικά το ζήτημα λύθηκε. Λογικό φαβορί η Ράσινγκ, η Μπελγράνο έδειξε αρκετά θέματα στην προετοιμασία, έχει πολλή δουλειά μπροστά της. Πιο έτοιμη και με ψυχολογία η ομάδα του Γκάγκο. Στο 2.07 στη Stoiximan το combo 1 & over 1,5.

(02:30) Μπόκα Τζούνιορς - Ατλέτικο Τουκουμάν: Χρειάστηκε να πάρει γενναίες αποφάσεις πέρσι η διοίκηση, τελικά με τον Ιμπάρα στο τιμόνι, παρά την απειρία του ως πρώτος προπονητής, το ρίσκο βγήκε. Η ομάδα συσπειρώθηκε. Η σεζόν τελείωσε με δύο τρόπαια το Copa de la Liga και το πρωτάθλημα. Βέβαια, η κατάκτηση του Copa Libertadores έμεινε και πέρσι όνειρο, δεν τα πήγε καλά άλλη μια σεζόν. Το 2023 ξεκίνησε κάπως στραβά, αφού στο νεοσύστατο Supercopa Internacional δεν τα κατάφερε στον τελικό που διεξήχθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Ράσινγκ με γκολ-πέναλτι στις καθυστερήσεις. Εκτός ο γκολτζής Μπενεντέτο και ο μπακ Φάμπρα λόγω τιμωρίας. Πάγια εκτός ο Ρόχο λόγω τραυματισμού. Χτύπησε ο επιθετικός Βάσκες επίσης.

Η Ατλέτικο Τουκουμάν πήγε να κάνει μεγάλη μαγκιά πέρσι, έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά έπαθε υψοφοβία και έμεινε με άδεια χέρια. Δεν κατάφερε ούτε διεθνές εισιτήριο να εξασφαλίσει, αφού στη συνολική κατάταξη έχασε το τελευταίο εισιτήριο οριακά. Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ, ο Πουσινέρι έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Έξαλλοι στην ομάδα με την απόφαση της λίγκας να μειώσει τις ποινές σε αρκετούς παίκτες, κάτι που ωφέλησε την Μπόκα, αφού θα είχε επτά απουσίες σήμερα. Για ευνοϊκή μεταχείριση έκανε λόγο τόσο ο Πουσινέρι, όσο και η διοίκηση.

Στο δια ταύτα, η Ατλέτικο δεν είναι η περσινή ομάδα, το πρόσημο από τις μεταγραφές είναι αρνητικό. Η Μπόκα είναι πολύ ανώτερη, έχει επίσημα ματς στα πόδια της και θα θέλει να γλυκάνει τον κόσμο της μετά την ήττα από τη Ράσινγκ. Στο 1.83 στη Stoiximan ο άσος, είναι αποδεκτός.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ