BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Βραδιά για παιχνίδι με γκολ

Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Ρεν | 15 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Ρεν | 15 Φεβρουαρίου 2024 @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Παιχνίδι με πέντε επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Ξεκίνημα με το Europa League και το Ρεν – Μίλαν. Οι Ιταλοί έκαναν επίδειξη δύναμης στο πρώτο ματς και ουσιαστικά τέλειωσαν την υπόθεση πρόκριση με το 3-0 που σημείωσαν. Η Ρεν θα κοιτάξει να πάρει μια νίκη γοήτρου και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Στο γήπεδό της βγάζει τις περισσότερες φορές τα καλύτερα στοιχεία της. Η άμυνα όμως δίνει δικαιώματα και η Μίλαν δεν χαρίζεται. Παίζεται το Over 2,5 στο 2,00.

Συνεχίζουμε με το Europa League. Πολύ ωραίο ματς το Φέγενορντ – Ρόμα, ήρθε 1-1 στην Ολλανδία, με τη Φέγενορντ να έχει δοκάρι στο τέλος και ευκαιρίες για να το πάρει, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα. Επαναληπτικός στην Ιταλία και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε πάλι γεμάτο παιχνίδι, με φάσεις και αγωνία έως το τέλος. Η Ρόμα άλλη εικόνα μετά την αλλαγή προπονητή και άλλη φιλοσοφία, πιο επιθετική. Η Φέγενορντ δεν ξέρει να παίζει άμυνα, επιλογή το G/G & Over 2,5 στο 2.20.

Στην ίδια διοργάνωση, το Γιουρόπα Λιγκ, ενδιαφέρον υπάρχει και στο Σπόρτινγκ – Γιουνγκ Μπόις, με τη Σπόρτινγκ να κερδίζει με 3-1 το πρώτο παιχνίδι. Η Σπόρτινγκ έδειξε ότι είναι το αφεντικό στο ζευγάρι. Στην έδρα της φέτος μετράει 16/17 νίκες και μόνο η Αταλάντα γλίτωσε. Στα τελευταία 12 σκοράρει πάντα 2+ γκολ. Η Γιουνγκ Μπόις θα πρέπει να παίξει με μεγαλύτερο ρίσκο και μπορεί επίσης να συνεισφέρει. Πάμε με το G/G & Over 2,5 στο 1.90.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στο Conference League η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται τον Άγιαξ. Το πρώτο ματς τέλειωσε στο 2-2 με απίθανη εξέλιξη. Η ομάδα του Φαν Σχιπ δέχεται γκολ από όλους, τεράστια τα προβλήματα πίσω, αλλά μπροστά υπάρχει ταλέντο. Το G/G &Over 2,5 στο 1.65.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έγινε ροντέο το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στην Αϊντραχτ και την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ για το Κόνφερενς Λιγκ. Η Αϊντραχτ προηγήθηκε με 2-0, αλλά η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική από αυτή που θα περίμενε. Οι Βέλγοι επιβεβαίωσαν ότι μπορούν να βρουν πολλές λύσεις και το έφεραν στα ίσα, αυξάνοντας τις ελπίδες τους για πρόκριση. Όλα δείχνουν ματς με φάσεις και γκολ και στον επαναληπτικό, αποδεκτή επιλογή το αμφίσκορο στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεν – Μίλαν: Over 2,5 (απόδοση 2.00), 19:45
  • Μπόντο Γκλιμτ - Άγιαξ: Goal/Goal&Over 2,5 (απόδοση 1.65), 19:45
  • Αϊντραχτ – Ουνιόν Σ.Ζ.: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 22:00
  • Ρόμα – Φέγενορντ: Goal/Goal&Over 2,5 (απόδοση 2.20), 22:00
  • Σπόρτινγκ – Γ. Μπόις: Goal/Goal&Over 2,5 (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ