TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Βάζει φρένο στις υπερβάσεις η Παλμέιρας

Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας σε αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κόντρα στην Τσέλσι
Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα ταξιδεύει στην Περέιρα της Κολομβίας για να αντιμετωπίσει τη Ντεπορτίβο για την πρώτη πράξη των προημιτελικών του Copa Libertadores. Ποντάρισμα στο 1.70.

Η Παλμέιρας για άλλη μια σεζόν θέλει να το φτάσει ως το τέλος, τόσο στο Copa Libertadores όσο και εντός συνόρων, είναι εξάλλου από τις πιο ισχυρές ομάδες των τελευταίων ετών στη Λατινική Αμερική με τον Αμπέλ Φερέιρα να κάνει εξαιρετική δουλειά. Το Brasileirao μπορεί να έχει πολύ δρόμο ακόμα, η ίδια να μην βγάζει μάτια πρόσφατα, αλλά έχει καταφέρει να μειώσει την απόσταση από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο στους 9 βαθμούς, ενώ πριν ένα μήνα ήταν στους 15 και η ίδια βρισκόταν στην έκτη θέση.

Δυσκολεύτηκε στα δυτικά της χώρας, αλλά πέρασε από μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Κουιαμπά και επικράτησε 2-0, αφήνοντας θετική εικόνα στο χορτάρι. Απόψε κοντράρεται στην Περέιρα της Κολομβίας κόντρα στη Ντεπορτίβο. Έχει κάνει πολλές υπερβάσεις η γηπεδούχος, κατέκτησε πέρσι το εγχώριο Κλαουσούρα, φέτος δεν τα πήγε καλά στο Απερτούρα και στο Κλαουσούρα έχει μόλις μια νίκη μετά από έξι αγωνιστικές. Στην προηγούμενη φάση του Libertadores έκανε τη μεγάλη έκπληξη και πέταξε έξω την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε από το Εκουαδόρ που πέρσι κατέκτησε το Sudamericana και φέτος κατέκτησε το Recopa (αντίστοιχο με το Super Cup της UEFA) κόντρα στη Φλαμένγκο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Παλμέιρας τον τελευταίο μήνα δείχνει ξανά στα πάνω, δείχνει κυρίως όμως ότι μπορεί να παίρνει αποτελέσματα και χωρίς να θαμπώσει. Η Ντεπορτίβο τρύπησε ταβάνι, έκανε ουκ ολίγες υπερβάσεις. Στο 1.70 το διπλό είναι δίκαιο. Έχει την ποιότητα και την εμπειρία η Βερντάο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντεπορτίβο Περέιρα - Παλμέιρας: 2 (απόδοση 1.70), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ