BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Τρίζει η καρέκλα του Βίτορ Περέιρα στη Φλαμένγκο, στοίχημα στο 2.52

Flamengo's coach Vitor Pereira gives instructions to his players during a training session at the Prince Moulay El Hassan stadium in Rabat, Morocco, Sunday, Feb. 5, 2023. Flamengo will play against Al Hilal in a FIFA Club World Cup semifinal next Tuesday Feb. 7. (AP Photo/Manu Fernandez)
Flamengo's coach Vitor Pereira gives instructions to his players during a training session at the Prince Moulay El Hassan stadium in Rabat, Morocco, Sunday, Feb. 5, 2023. Flamengo will play against Al Hilal in a FIFA Club World Cup semifinal next Tuesday Feb. 7. (AP Photo/Manu Fernandez) © 2023 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Φλαμένγκο φιλοξενεί στο θρυλικό Μαρακανά την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε από το Εκουαδόρ για τη ρεβάνς του Recopa Sudamericana. Bet Builder σε απόδοση 2.52.

(Τρίτη 02:30) Φλαμένγκο - Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε: Μεγάλο ματς απόψε στο θρυλικό Μαρακανά στο Ρίο. Αγώνας ρεβάνς του Recopa Sudamericana, η κάτοχος του Copa Libertadores απέναντι στην κάτοχο του Copa Sudamericana. Στο πρώτο ματς στο υψόμετρο του Κίτο κέρδισε η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε 1-0 χωρίς να θαμπώσει και τη Φλα να είναι αξιοπρεπής, ίσως να άξιζε και ένα γκολ. Τα πράγματα είναι διαφορετικά πλέον. Αξίζει κάπου εδώ να σημειωθεί πως ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος δεν ισχύει.

Η Φλαμένγκο είναι άλλη κλάση μετράει και δύο καλές επιστροφές, καθώς είναι έτοιμος ο πολύτιμος επιθετικός Πέδρο και ο καλός χαφ Γκέρσον. Ο Βίτορ Περέιρα παίζει σε μεγάλο βαθμό τη θέση του απόψε. Η καρέκλα του τρίζει, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο που παίζει ενίοτε η ομάδα, αλλά επειδή μετράει ήδη δύο απώλειες τίτλων. Το εγχώριο Σούπερ Καπ από την Παλμέιρας, ενώ και στο FIFA Club World Cup ήταν άθλια και τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε είναι φιλότιμη ομάδα, αλλά ως εκεί. Η Φλα θα ψάξει ένα ξέσπασμα, έχει καλό ρόστερ, ενώ οι Εκουτοριανοί όταν επισκέπτονται τη Βραζιλία δεν περνάνε παραδοσιακά καλά. Μάλιστα και τις δύο φορές που πήγαν στο Ρίο το 2020 για να αντιμετωπίσουν τη Φλαμένγκο ηττήθηκαν με 3-0 και 4-0. Bet Builder σε απόδοση 2.52 στη Stoiximan με 1, Over 2,5 και να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Πέδρο, καθώς είναι ένας παίκτης βαρόμετρο και αυτός που αναμένεται να τροφοδοτήσει περισσότερο ο Αρασκαέτα.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ