BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα του 4.76 από το Copa Sudamericana

Ο Βάντερσον της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε σε αναμέτρηση κόντρα στη Λίγκα ντε Κίτο στο Εκουαδόρ για το Copa Sudamericana
Ο Βάντερσον της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε σε αναμέτρηση κόντρα στη Λίγκα ντε Κίτο στο Εκουαδόρ © 2022 DOLORES OCHOA/ASSOCIATED PRESS

Φουλ δράση στο Copa Sudamericana απόψε με τρεις αναμετρήσεις. Ανάλυση και προγνωστικά από τα παιχνίδια της βραδιάς.

(01:15) Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε - Λανούς: Η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε έχει αυξήσει την απήχηση που έχει το brand της, έχει ανέβει επίπεδο και είναι πλέον από τις υπολογίσιμες ομάδες στη Λατινική Αμερική, έχει κατακτήσει εξάλλου το Copa Sudamericana το 2019, ενώ το 2016 ήταν φιναλίστ του Copa Libertadores. Απόψε για τη φάση των "16" του Copa Sudamericana σε μια αναμέτρηση που πέρασε από χίλια κύματα. Το παιχνίδι ήταν να γίνει στο Ολίμπικο του Κίτο, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων άλλαξε τοποθεσία και μεταφέρθηκε στο Γουαγιακίλ και σε μια έδρα που χτίστηκε μόλις πέρσι και η Ιντεπεντιέντε χρησιμοποίησε φέτος για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση. Εν τέλει το κλίμα ηρέμησε και το παιχνίδι θα γίνει στο Κιτο. Γεγονός πως έχει δημιουργήσει μεταβολές στο σετ τιμών.

Η Ιντεπεντιέντε ξέρει καλά το Ολίμπικο, ενώ βρίσκεται και σε υψόμετρο, κάτι που θεωρητικά θα ζορίσει, όπως γίνεται συνήθως με τις αργεντίνικες ομάδες. Οι Εκουτοριανοί έχουν λιγότερα παιχνίδια στα πόδια τους το τελευταίο διάστημα, μόλις μια αναμέτρηση έδωσαν τον Ιούνιο, αυτή κόντρα στην κατώτερη Ατλέτικο Σαμποροντόν για το Κύπελλο που επικράτησε 2-0 πριν μια εβδομάδα. Η Λανούς έχει δώσει πέντε ματς στη Liga Profesional, βρίσκεται στη 19η θέση με συγκομιδή 5 βαθμούς και έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

Είναι ζόρικη και σκληρή ομάδα η φιλοξενούμενη, υστερεί σε μέγεθος και εμπειρία, ενώ στον δρόμο δεν μπορεί να σταυρώσει εύκολα αποτέλεσμα, πόσω μάλλον απόψε που το ματς γίνεται σε υψόμετρο. Έξτρα κίνητρο η αλλαγή τεχνικού στη γηπεδούχο, αφού την ανέλαβε ο Αργεντινός Ανσέλμι, που στην Ουνιόν Λα Καλέρα δεν παρουσίασε κάτι αξιόλογο, αλλά ξέρει την Ιντεπεντιέντε, αφού βρισκόταν στο επιτελείο της και στο παρελθόν. Στη Λανούς θα πρέπει να μην υπολογίζουν και στον αρχισκόρερ τους Χοσέ Μανουέλ Λόπες που παίρνει μεταγραφή στην Παλμέιρας. Στο 1.70 ο άσος στη Stoiximan.

(03:30) Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα - Σάο Πάουλο: Ιδιαίτερα δυνατό σταύρωμα στο Σαντιάγο της Χιλής. Η Ουνιβερσιδάδ καλείται να δείξει την κλάση της και τη δυναμική της κόντρα στη Σάο Πάουλο του Ροζέριο Σένι. Ίσως της ταιριάζει περισσότερο το Copa Sudamericana. Προέρχεται από το Copa Libertadores, εκεί που έδωσε μια σειρά από δυνατές μονομαχίες και τερμάτισε τρίτη πίσω από Φλαμένγκο και Ταγέρες. Άφησε τελευταία στο γκρουπ τη Σπόρτινγκ Κριστάλ από το Περού.

Η Σάο Πάουλο πήρε μεν την πρωτιά στο γκρουπ της στο Sudamericana, μόνο ο πρώτος του γκρουπ συνεχίζει στον θεσμό, αλλά ήταν σ’ ένα βατό γκρουπ με Έβερτον (Χιλή), Αγιακούτσο (Περού) και Χόρχε Βίλστερμαν. Ο Σένι δεν έριξε μεγάλο βάρος στο Sudamericana, προέχει το πρωτάθλημα εκεί που θέλει να χτυπήσει την εξάδα (όγδοη αυτή τη στιγμή 19 βαθμούς ύστερα από 14 ματς και στο -2 από την έκτη Φλαμένγκο) και τις θέσεις για το Copa Libertadores, για αυτό το λόγο έκανε αρκετό ροτέισον στο Sudamericana. Η Σάο Πάουλο πάει στο αποψινό ματς με απουσίες στην άμυνα, πρώτη και καλύτερη αυτή του αμυντικού Αρμπολέδα και σε μια περίοδο που έχει αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοσή της. Αδικείται από τις αποδόσεις η Κατόλικα, θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένη η κατάσταση, προέρχεται από το Libertadores, στο Σαντιάγο μπορεί να είναι αξιοπρεπής. Στο 1.65 στη Stoiximan το 1Χ.

(03:30) Ολίμπια Ασουνσιόν - Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: Ύπουλο παιχνίδι στην Ασουνσιόν για την Ολίμπια. Είναι το όνομα του ζευγαριού, πιο έμπειρη και με παραστάσεις στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής, αλλά φέτος τουλάχιστον δεν δείχνει να είναι η χρονιά της. Δεν έχει πείσει στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Μάτωσε και τα έδωσε όλα στο Copa Liberadores που τερμάτισε τρίτη πίσω από Κολόν Σάντα Φε και Σέρο Πορτένιο, από τη Σέρο έχασε την πρόκριση στους "16" του Copa Libertadores στην ισοβαθμία, ενώ τελευταία τερμάτισε η Πενιαρόλ μ’ έναν βαθμό λιγότερο.

Εντός έδρας δεν πείθει ιδιαίτερα, είναι αφελής και μπορεί να το πληρώσει απόψε. Στο Libertadores κόλλησε δύο φορές στο 0-0 και κέρδισε με το οριακό 1-0 την Πενιαρόλ. Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε είναι άπειρη, αλλά δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Δεν μασάει, παίζει επιθετικά και τα εκτός έδρας ματς τής πάνε περισσότερο. Στον δρόμο στα πέντε τελευταία έχασε μόνο από την ισχυρή Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα με 4-2, που δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα. Η βραζιλιάνικη ομάδα έχει πλάνο, κάνει φάσεις έχει αποδείξει φέτος σε ζόρικες έδρες έβγαλε κάτι παραπάνω από αξιόλογο πρόσωπο. Ενώ να σημειώσουμε πως την πρόκριση την πήρε την τελευταία αγωνιστική στο υψόμετρο του Κίτο κόντρα στη Λίγκα ντε Κίτο (1-1). Γιατί να κολλήσει εδώ απόψε; Στο 1.70 το Χ2 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ