BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα από το Νησί σε απόδοση 6.78

Ο Πωλ Γουορν στον πάγκο της Ρόδεραμ σε αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Πωλ Γουορν © 2023 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Τρία παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας έχει ξεχωρίσει για την Τρίτη (27/02) το Freetips247.com.

Στις 21:45 η Γουίγκαν υποδέχεται την Μπόλτον, με στόχο να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις κατάταξης. Η αποψινή γηπεδούχος βρίσκεται στην 13η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 41 βαθμούς μετά από 41 αγωνιστικές. Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές είναι αήττητη, μετρώντας μία νίκη και μία ισοπαλία. Από την άλλη, η Μπόλτον, έπειτα από ένα εντυπωσιακό σερί πέντε αγώνων με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, γνώρισε την ήττα από την Μπλάκπουλ και μάλιστα με το βαρύ σκορ 4-1. Ετσι, έμεινε στους 66 βαθμούς και στο -7 από την πρωτοπόρο Πόρτσμουθ.

Οσον αφορά την αποψινή αναμέτρηση, όταν παίζει εντός έδρας, η Γουίγκαν δεν έχει χάσει από την Μπόλτον στους τελευταίους 5 αγώνες κι αυτό της δίνει ένα μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος. Γι' αυτό και θα κρατήσουμε το 1Χ σε απόδοση 1.70.

Την ίδια ώρα η Ντέρμπι υποδέχεται την Τσάρλτον, έχοντας ως στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μιας και την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Μπάρνσλεϊ. Ενα αποτέλεσμα που την άφησε στην 2η θέση της League 1, με 66 βαθμούς, όσους και η Μπόλτον. Από την άλλη, η Τσάρλτον συνεχίζει την απογοητευτική της πορεία, μιας και στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος, αγνοεί το τρίποντο έχοντας απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Ετσι, σήμερα βρίσκεται στην 20η θέση της κατάταξης με 34 βαθμούς.

Οσον αφορά την αποψινή αναμέτρηση η Ντέρμπι ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Τσάρλτον, μπήκαν λιγότερα από 2,5 γκολ (στη διοργάνωση League One). Όταν παίζει εντός έδρας, η Ντέρμπι δεν έχει χάσει από την Τσάρλτον στους τελευταίους 10 αγώνες. Γι' αυτό και θα κρατήσουμε το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, κλείνουμε την τριάδα με την αναμέτρηση της Γουόλσολ με την Άκρινγκτον στις 21:45 για την League Two της Αγγλίας. Η αποψινή γηπεδούχος βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, αφού στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, μετράει ισάριθμες νίκες. Ετσι, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 9η θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς και στο +2 από την αποψινή αντίπαλο της, η οποία στα τελευταία έξι ματς δεν έχει βρει τα πατήματά της. Κι αυτό διότι μετράει δύο νίκες, δύο ήττες αλλά και δύο ισοπαλίες.

Πάντως, η Γουόλσολ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο δεν έχει κερδίσει και κανέναν απο τους τελευταίους 4 αγώνες ενάντια στην Άκρινγκτον. Η ιστορία πάντως των αναμετρήσεων μας οδηγεί στο G/G & Over 2.5 το οποίο συναντάμε σε απόδοση 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουίγκαν - Μπόλτον: 1X (1.70), 21:45
  • Ντέρμπι - Τσάρλτον: 1 & Over 1,5 (1.90), 21:45
  • Γουόλσολ – Άκρινγκτον: Goal/Goal & Over 2,5 (2.10), 21:45

Απόδοση τριάδας: 6.78

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ