ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τρία φαβορί με μομέντουμ στο 1,75+

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Με τρία σημεία θα ασχοληθούμε από το γεμάτο κουπόνι της Κυριακής, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Ξεκινάμε... αντιτουριστικά με ένα ματς από την Πολωνία. Για το Πογκόν – Ζαγκλέμπιε ο λόγος, οι γηπεδούχοι πατάνε εξαιρετικά μέσα στο ’24, εκεί όπου δεν έχουν καν χάσει και τρέχουν σερί 6-3-0. Έμειναν όρθιοι και στην έδρα της Λέγκια (1-1) στο πιο πρόσφατο ματς, με νίκη εδώ πλησιάζουν στο -2 από την κορυφή και μπαίνουν γερά στο παιχνίδι του τίτλου.

Σε μια φάση μετριότητας η Ζαγκλέμπιε, συνεχίζει μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τη ζώνη του υποβιβασμού. Με τα χίλια ζόρια επικράτησε της Κορόνα (1-0) στο τελευταίο ματς που έδωσε, προηγουμένως έτρεχε σερί 0-2-1 μέσα στο νέο έτος. Κλικ στα αριστερά, υπάρχει ενθουσιασμός και στον κόσμο της φορμαρισμένης Πογκόν, στο 1,75 ο άσος.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Περνάμε σε πιο γνώριμα νερά και δύο αναμετρήσεις από τη Β’ Ισπανίας. Πρώτη εξ αυτών το Βιγιαρεάλ Β – Έλτσε. Σε σούπερ κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, που έχουν μπει φουριόζοι στο νέο έτος με σερί 5-2-1, όμορφο ποδόσφαιρο και βλέψεις απευθείας ανόδου πια. Γειτονική μονομαχία το ερχόμενο ματς, θα έχει μαζί της πολύ κόσμο η Έλτσε.

Μία έτσι, μία αλλιώς η Βιγιαρεάλ Β, που παλεύει για την παραμονή και έχει κερδίσει μονάχα ένα από τα τελευταία εννιά παιχνίδια της (1-4-4). Εύκολο δεν θα είναι, ωστόσο το διπλό ικανοποιεί πλήρως στο 2,30, για μια Έλτσε που πατάει εξαιρετικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε... ισπανικά με την αναμέτρηση Έιμπαρ – Μπούργος. Από σούπερ διπλό στην έδρα της Λεγανές (2-0) προέρχεται η πρώτη, ρέφαρε τη σκληρή ήττα από την Εσπανιόλ (2-3, κέρδιζε με 2-0) και συνεχίζει μόλις στο -1 από την κορυφή. Με δυνατή έδρα και την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας (από κοινού με την Εσπανιόλ), θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο εδώ.

Η Μπούργος εξάλλου χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της στον δρόμο και πιο συγκεκριμένα, πηγαίνει εδώ σε μία έδρα που της προκαλεί εφιάλτες (0-1-5, ένα γκολ ενεργητικό). Νορμάλ ο άσος κοντά στο 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πογκόν – Ζαγκλέμπιε: 1 (απόδοση 1.75), 16:00
  • Βιγιαρεάλ Β – Έλτσε: 2 (απόδοση 2.30), 17:15
  • Έιμπαρ – Μπούργος: 1 (απόδοση 1.80), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ