BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Τρεις βραδινές επιλογές από το MLS έως το 4.50

Ο Κάι Βάγκνερ της Φιλαντέλφια κόντρα στο Νιου Ίνγκλαντ στο MLS
Ο Κάι Βάγκνερ της Φιλαντέλφια © 2022 CHRIS SZAGOLA/ASSOCIATED PRESS

Η μάχη στο MLS κορυφώνεται με τις αναμετρήσεις Μόντρεαλ – Νιού Γιοκ Σίτι, Φιλαδέλφεια – Χιούστον και Ντάλας – Λος Άντζελες Γκάλαξι να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα τα ξημερώματα της Κυριακής.

(02:30) Μόντρεαλ - Νιου Γιορκ Σίτι: Αναμέτρηση της ανατολικής περιφέρειας του MLS. Το Μόντρεαλ ακροβατεί στο αποτέλεσμα σχεδόν σε κάθε αγωνιστική. Ομάδα των άκρων, καταφέρνει συχνά να παίρνει βαθμούς στις λεπτομέρειες.

Είναι στην 4η θέση με 35 βαθμούς, εντός playoffs και ρεκόρ 11Ν-2Ι-8Η (36-36 γκολ). Έβγαλε αντίδραση μετά από δύο σερί ήττες και πέτυχε back 2 back νίκες κόντρα σε Τορόντο και DC United. Τζιράλντο και Γιόνσεν είναι νοκ άουτ από την αναμέτρηση.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Νιού Γιορκ Σίτι, από τις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας. Τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αγώνων και στο 2-0 ρπί της Ίντερ Μαϊάμι συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Είναι στην 2η θέση με 41 βαθμούς, στο -1 από την πρωτοπόρο Φιλαδέλφεια.

Το ρεκόρ της φτάνει τις 12Ν-5Ι-4Η με γκολ 41-21. Παρουσιάζει την καλύτερη επίθεση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα της περιφέρειας. Τραυματίες Παρκς και Τίνερχολμ, δεν προλαβαίνουν το ματς.

Η Μόντρεαλ παίζει ανοιχτά, πολλές φορές άναρχα και παρασύρει στον ρυθμό της τον αντίπαλο. Η Νιου Γιορκ Σίτι είναι σαφώς πιο μεθοδική, ικανή στην κυκλοφορία της μπάλας και ξέρει να διατηρεί την αυτοκυριαρχία της. Ισορροπημένο το σετ, καλύτερη ομάδα η φιλοξενούμενη, το X2 & Goal/Goal σε απόδοση 2.27 στη Stoiximan.

(02:30) Φιλαδέλφεια - Χιούστον: Από διπλό στο Ορλάντο φτάνει στο ματς η Φιλαδέλφεια. Τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, με απολογισμό μια ισοπαλία και τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Προπορεύεται στην ανατολική περιφέρεια με 42 βαθμούς, στο +1 από τη Νιου Γιορκ Σίτι αλλά και με ματς περισσότερο. Μετράει συνολικά 11Ν-9Ι-2Η, με γκολ 34-15. Με πλήρη αποστολή στην αναμέτρηση.

Κακή η σεζόν για το Χιούστον. Η νίκη επί του Σαν Χοσέ αποδείχθηκε μια αναλαμπή. Έβαλε μεν τέλος σε μια σειρά τεσσάρων αγώνων με τρεις ήττες και μια ισοπαλία, όμως ακολούθησε το εντός έδρας 1-2 από τη Μινεσότα που επανέφερε τον προβληματισμό στις τάξεις του Χιούστον.

Με 25 βαθμούς είναι στην 11η θέση της δυτικής περιφέρειας και το -5 από τα playoffs. Με την εικόνα που έχει δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για τη συνέχεια. Μετράει συνολικά 7Ν-4Ι-11Η, με γκολ 28-31.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η συμπεριφορά των ομάδων στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Σοβαρή, πειθαρχημένη και με ρόλους στο γήπεδο η Φιλαδέλφεια, ξέρει να ελέγχει καταστάσεις στο χορτάρι. Το Χιούστον παίζει... χύμα και τα αποτελέσματα του συχνά είναι θέμα συγκυριών. Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, το σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 στο 4.50 της Stoiximan είναι μέσα στα πιθανά σενάρια του αγώνα.

(04:00) Ντάλας - Λος Άντζελες Γκάλαξι: Ματς της δυτικής περιφέρειας στο 'Toyota Stadium'. Μετά από επτά ματς δίχως νίκη, διάστημα στο οποίο είχε τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες, το Ντάλας πανηγύρισε ξανά. Πέρασε από την έδρα του Σολτ Λέικ επικρατώντας 1-0. Μπήκε ξανά σε τροχιά playoffs, από την 5η θέση με 32 βαθμούς, αλλά πρέπει να δώσει μάχη για να μείνει εκεί... Στις 8Ν-8Ι-6Η το ρεκόρ του Ντάλας, με γκολ 32-25.

Παρόμοιο το σκηνικό στους Γκάλαξι. Μετρούσαν τρεις σερί ήττες ως την αναμέτρηση με την Ατλάντα, οπου επέστρεψαν στις νίκες με ένα καθαρό 2-0. Ανέβηκαν στην 7η και τελευταία θέση των playoffs, ισοβαθμούν με το 8ο Πόρτλαντ και είναι στο +1 από το 9ο Σιάτλ.

Οι Γκάλαξι έχουν ματς λιγότερο και μαζί την ευκαιρία να ανέβουν ως την 4η θέση. Μετρούν συνολικά 9Ν-3Ι-9Η και γκολ 30-27. Ο τραυματίας Βγιαφάνα η μοναδική απουσία ενόψει της αναμέτρησης στο 'Toyota Stadium'.

Κρίσιμο ματς για την μάχη των playoffs. Αμφότερες οι ομάδες φτάνουν στο παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία και μοιάζουν αρκετά ως προς την συμπεριφορά τους. Η διαφορά είναι το Ντάλας βγάζει περισσότερη σκληράδα και χάνει πιο δύσκολα.

Στις λεπτομέρειες θα κριθεί, ρίσκο υψηλού κινδύνου το σημείο, η αγωνία αναμένεται να κρατήσει ως το φινάλε. Και το goal/goal στο δεύτερο ημίχρονο σε απόδοση 2.75 στη Stoiximan έχει την προσοχή μας.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ