BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τρεις επιλογές τετραπλασιασμού από τα κορυφαία πρωταθλήματα

Ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντάρμστατ για την Bundesliga 2023-2024 στο "Μπελενφάλτορ", Ντάρμστατ | Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντάρμστατ για την Bundesliga 2023-2024 στο "Μπελενφάλτορ", Ντάρμστατ | Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 © 2024/MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Τριάδα από τα παιχνίδια των κορυφαίων πρωταθλημάτων του προγράμματος προτείνει το Freetips247.com σε απόδοση 4.06.

Ξεκινάμε με το πρώτο παιχνίδι του σαββατιάτικου προγράμματος στη Ligue 1, το Ναντ - Ρεν για την 30η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας με την Ρεν να είναι στην 10η θέση με 39 βαθμούς και την Ναντ να είναι στην 14η θέση με 31 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι δεν κινδυνεύουν όμως η Ναντ, ούσα στο +5 από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού, δεν μπορεί να νιώθει τόση ασφάλεια.

Στην αναμέτρηση θα πάρουμε τη διπλή ευκαιρία για τη Ναντ (1Χ). Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Ρεν, η οποία... τρέχει τέσσερις σερί ήττες. Η Ναντ θέλει να εκμεταλλευτεί το κακό μομέντουμ των φιλοξενούμενων για να πάρει βαθμολογική διαφορά από τη Λοριάν, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από την Νις την Παρασκευή (19/4).

Συνεχίζουμε με το Ουνιόν Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga, όπου η υπόθεση τίτλου έχει κριθεί με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της. Βέβαια, η παραμονή στην κατηγορία όσο και η τελική τετράδα για τα εισιτήρια στο επόμενο Champions League δεν έχουν... κλείσει. Η Ουνιόν Βερολίνου είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού με 29 βαθμούς, ενώ η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 63 βαθμούς.

Ματς στο οποίο θα επιλέξουμε το διπλό της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί προέρχονται από τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Όσο κι αν η Ουνιόν παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, η ομάδα του Τόμας Τούχελ θέλει να αποκτήσει ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τα ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος θα πάμε στο Νησί και στο Μολινό για το Γουλβς - Άρσεναλ. Μετά από δύο ήττες που της κόστισαν την κορυφή στο πρωτάθλημα και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League η Άρσεναλ θέλει οπωσδήποτε να βγάλει αντίδραση. Από την άλλη, οι «λύκοι» στα τελευταία πέντε ματς τους μετρούν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Θα κλείσουμε την τριάδα, επιλέγοντας τη νίκη της Άρσεναλ σε συνδυασμό με το Over 1.5. Η - προσωρινή - επιστροφή στην κορυφή της Premier League, αλλά και η επιστροφή στις νίκες αποτελούν τεράστιο κίνητρο για το σύνολο του Αρτέτα. Η Γουλβς μοιάζει ιδανική αντίπαλος για το... restart των Λονδρέζων. Οι τελευταίες τέσσερις επικρατήσεις της Άρσεναλ επί τις Γουλβς έχουν λήξει με τουλάχιστον δύο τέρματα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ναντ – Ρεν: 1X (απόδοση 1.57), 18:00
  • Ουνιόν Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου: 2 (απόδοση 1.67), 19:30
  • Γουλβς – Άρσεναλ: 2 & Over 1,5 (απόδοση 1.55), 21:30

Συνολική απόδοση: 4,06

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ