ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά τένις: Το σερβίς του Οτε οδηγεί στο 2.05

Ο Γερμανός τενίστας, Όσκαρ Ότε
Ο Γερμανός τενίστας, Όσκαρ Ότε © 2022 EDUARDO VERDUGO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον ημιτελικό στο τουρνουά του Χάλε ανάμεσα στον Μεντβέντεφ και τον Οτε.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο. 1), θα αντιμετωπίσει απόψε τον Οσκαρ Οτε (Νο. 51) στον πρώτο ημιτελικό για το 500αρι τουρνουά του Χάλε (15:30 Cosmote Sport 6HD). Σύμφωνα με τους μπουκ, ο Μεντβέντεφ είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, αφού η νίκη δεν ξεπερνάει το 1.15

Το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν στο γρασίδι έχοντας ρεκόρ 6-1. Έφτασε ως τον τελικό του Χερτόγκενμπος χωρίς να χάσει σετ, αλλά εκεί ηττήθηκε από τον νεαρό Ολλανδό Τιμ Φαν Ραϊτχόβεν. Αλάνθαστη είναι η πορεία του Ρώσου και στο Χάλε, καθώς στους τρεις προηγούμενους γύρους απέκλεισε τους Γκοφέν, ιβάσκα και Μπαουτίσκα-Αγκούτ με 2-0 σετ.

Τώρα, ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει έναν άλλο τοπικό ήρωα. Ο 28χρονος Γερμανός, Όσκαρ Οτε, τα πηγαίνει επίσης περίφημα στο γρασίδι φέτος και δείχνει πως η συγκεκριμένη επιφάνεια του ταιριάζει στη γάντι.

Στο 250αρι τουρνουά της Στουτγάρδης έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, έχοντας αποκλείσει προηγουμένως τον Ντένις Σαποβάλοφ (Νο. 16). Στους “4” ηττήθηκε 2-0 από τον Ματέο Μπερετίνι (Νο. 10), ήταν ωστόσο άκρως ανταγωνιστικός, χάνοντας και στα δύο σετ στο tiebreak με 9-7 και 7-5 αντίστοιχα.

Στην πορεία του, στο Χάλε, ο Οτε έχει απέκλεισε τρεις τενίστες που βρίσκονται πιο ψηλά από αυτόν στην παγκόσμια κατάταξη, όπως είναι οι Κετσμάνοβιτς, Μπασιλασβίλι και Κατσάνοφ. Το κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του γιγαντόσωμου Γερμανού (έχει ύψος 1.93) είναι το εξαιρετικό του σερβίς.

Μέχρι στιγμής έχει βγάλει 50 άσους στο Χάλε, ενώ εντυπωσιακός ήταν και στον ημιτελικό με τον Μπερετίνι περνώντας 18! Ο Μεντβέντεφ είναι σαφώς πολύ έμπειρος παίκτης στο γρασίδι, ωστόσο αν δουλέψει καλά το σερβίς του Οτε, τότε εκ των πραγμάτων θα πάμε σε γεμάτα σετ. Όσο περισσότερα games παίξουν, τόσο περισσότεροι άσοι θα βγουν.

Μπορεί ο Μεντβέντεφ να είναι δυνατός receiver, ωστόσο ο Οτε παίζει μέσα στην πατρίδα του και αυτή τη στιγμή δείχνει να διανύει την καλύτερη φόρμα της καριέρας του, επομένως δεν θα προξενήσει εντύπωση αν βγάλει ξανά πάνω από 10 άσους, οδηγώντας στο Over 17,5 το παιχνίδι σε αποδόσεις άνω του 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μεντβέντεφ – Οτε: Over 17,5 άσοι (απόδοση 2.05), 15:30
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ