BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το σχέδιο του Πογέτ για τον Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας EUROKINISSI SPORTS

Το BetMarket.gr αναλύει τον σχεδιασμό του Ουρουγουανού για να πάρει τα μέγιστα από τον Έλληνα μπακ, πληρώνοντας απόδοση 6.00.

Σαν να το έχουμε… μαγνητίσει το Κόσοβο στα διεθνή παιχνίδια των τελευταίων ετών. Η αποψινή συνάντηση του Εθνικού μας συγκροτήματος θα είναι η 5η από τον Σεπτέμβριο του 2020 και μετά.

Μετά το διπλό του 2020 με 1-2, ακολούθησαν τρεις ισοπαλίες, δύο εντός και μια εκτός έδρας. Το νέο ραντεβού (21:45 NOVASPORTS PRIME, ALPHA , LIVE από το SPORT24 ) είναι και πάλι εκτός έδρας, για τη νέα Εθνική, την… έκδοση του Πογέτ.

Μια ομάδα που κέρδισε ψυχολογία μετά το θετικό ξεκίνημα και το διπλό στη Β. Ιρλανδία. Στοιχηματικά, το διπλό σε αποδόσεις φαβορί δεν εμπεριέχει ιδιαίτερη αξία. Δεν είναι καθόλου εύκολο για μια ομάδα στα κυβικά της δικής μας να βγάλει δύο σερί διπλά σε διάστημα λίγων ημερών.

Αξίζει όμως να δούμε ορισμένα πράγματα που προέκυψαν μετά την πρεμιέρα και μπορούν να δώσουν σήμερα μια επιλογή ρίσκου σε απόδοση 6.00.

Ο Πογέτ επέλεξε ένα 4-2-3-1, δίνοντας όμως περισσότερο… όγκο στη δεξιά πλευρά. Μελετώντας το heatmap του αγώνα, περισσότεροι παίκτες της Εθνικής είχαν την εντολή να γεμίζουν τη δεξιά πλευρά. Ένας βασικός λόγος ήταν πως ήθελαν να παρασύρουν σε εκείνη την πλευρά του γηπέδου τους Ιρλανδούς.

Ο στόχος φυσικά ήταν να δημιουργηθεί χώρος δράσης, δηλαδή ελεύθεροι διάδρομοι αριστερά. Εκεί όπου δέσποζε η παρουσία του Τσιμίκα. Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ έρχεται από εντυπωσιακή σεζόν ψυχολογικά. Το ηθικό του είναι τρομερά ανεβασμένο, ενώ το σώμα του δεν έχει καταπονηθεί πολύ, καθώς ο Κλοπ δεν του έδινε συνέχεια τη φανέλα του βασικού.

Αυτό επιτρέπει στον Πογέτ να διαθέτει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή σε άριστη ψυχολογική κατάσταση, χωρίς το βάρος μιας εξαντλητικής σεζόν. Και με αυτά τα δεδομένα μοιάζει λογική η κίνηση του Ουρουγουανού να προσπαθεί να του… φτιάξει γήπεδο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Τσιμίκας, βέβαια, δεν είναι τόσο δυνατός εκτελεστικά όσο δημιουργικά. Το σχέδιο είναι να βρει χώρους που θα του επιτρέψουν να κουβαλήσει την μπάλα, να τη φέρει σε απόσταση βολής και να τη… σερβίρει για να γίνει γκολ. Το ενδεχόμενο να πετύχει το σχέδιο και να βρει ο Τσιμίκας μια ασίστ απόψε, πληρώνει 6 μονάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόσοβο - Ελλάδα: Τσιμίκας ασίστ (απόδοση 6.00), 21:45

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ