TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ρίσκο του Πογέτ, η σκληράδα των Ιρλανδών και η λογική του 1-0

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ρίσκο του Πογέτ, η σκληράδα των Ιρλανδών και η λογική του 1-0
INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το Ελλάδα - Ιρλανδία και καταλήγει σε τρία δυνατά στοιχήματα μέχρι το 5.40.

Η κληρωτίδα εξ αρχής έβαλε δύσκολα στην εθνική μας στο δρόμο για το EURO. Σε όμιλο που καλείσαι να αντιμετωπίσεις Γαλλία και Ολλανδία και προκρίνονται δύο, πρέπει να είσαι απόλυτος κόντρα στους υπόλοιπους του γκρουπ και να περιμένεις μήπως και…

Ο Πογιέτ δεν κρύφτηκε: “Αν όλα πάνε καλά σε πέντε μέρες θα είμαι καλός προπονητής, αν όχι θα δούμε τι θα γίνει…”. Πήρε θέση ουσιαστικά και στην κριτική που δέχθηκε για την μη κλήση του Φορτούνη, αλλά και τον αρχικό αποκλεισμό του πρώτου σκόρερ στην Ολλανδία, Τάσου Δουβίκα. Όλα και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Η Ιρλανδία δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος, ρωτήστε και τους Γάλλους τι τράβηξαν στην πρεμιέρα για να τους νικήσουν με το ισχνό 1-0. Με την ίδια σκληράδα θα παραταχθούν και στην OPAP Arena (21:45 NOVASPORTS Prime, ALPHA, Live από το SPORT24 ), πίσω από τη μπάλα, τρεξίματα και έμφαση στο δυνατό τους σημείο επιθετικά, τις στατικές φάσεις.

Μιλώντας εντελώς ρεαλιστικά, μόνο η νίκη μας κρατάει καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης, οτιδήποτε άλλο και κυρίως μια ήττα, μας βάζει νωρίς σε κατάσταση πίεσης. Η… πρόβα που είχαμε κάνει κόντρα στους Λιθουανούς (0-0 σε φιλικό) στο ίδιο γήπεδο, είχε αναδείξει τα προβλήματα σε δημιουργία και κυρίως εκτέλεση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ζητείται ουσία στις λίγες φάσεις που θεωρητικά θα μας επιτρέψουν οι στιβαροί αντίπαλοι. Θα απειλήσουμε, έχουμε μονάδες, πρέπει όμως να βρούμε δίχτυα. Να ξεφύγει το σκορ, δύσκολο πολύ, ένα, το πολύ δύο γκολ έχει το ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα - Ιρλανδία: 1 (απόδοση 2.30), 21:45
  • Ελλάδα - Ιρλανδία: σκορ 1-0 (απόδοση 5.40), 21:45
  • Ελλάδα - Ιρλανδία: Μπακασέτας να σκοράρει (απόδοση 3.50), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ