TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Το πανάκριβο ρόστερ των Ισπανών κάνει διαφορά στην Τιφλίδα

Ο Ασένσιο πανηγυρίζει το γκολ του στο Ισπανία - Κόστα Ρίκα | 23 Νοεμβρίου 2022
Ο Ασένσιο πανηγυρίζει το γκολ του στο Ισπανία - Κόστα Ρίκα | 23 Νοεμβρίου 2022 AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα στο Γεωργία - Ισπανία και καταλήγει σε ποντάρισμα του 2.10.

Τρέχει να μαζέψει τη διαφορά στον 1ο όμιλο των προκριματικών η Ισπανία, καθώς έχοντας ηττηθεί από τους πρωτοπόρους και απόλυτους με 4 στα 4 Σκωτσέζους, βρίσκεται στο -9 από την κορυφή, έχοντας βέβαια 2 ματς λιγότερα.

Η ποιότητα των Ισπανών δεδομένη, αναμφισβήτητη, αλλά οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές. Ο προπονητής Ντε Λα Φούεντε έχει βρεθεί στο στόχαστρο, ωστόσο η κατάκτηση του Nations League τον Ιούνιο του έδωσε πίστωση χρόνου. Για ένα τόσο λαμπερό ρόστερ το ζητούμενο πέραν της πρόκρισης, είναι και οι γεμάτες εμφανίσεις. Λείπει ο Γκάβι αλλά υπάρχει πληθώρα λύσεων, μιλάμε για μια Εθνική ομάδα με χρηματιστηριακή αξία 777 εκατομμύρια, 6η στον κόσμο.

Οι γηπεδούχοι Γεωργιανοί πραγματοποιούν αξιόλογη προσπάθεια σε έναν όμιλο με… βαριά χαρτιά. Ο παικταράς της Νάπολι, Κβαρατσκέλια κάνει τη διαφορά, σημαντική βοήθεια δίνει και ο επιθετικός του Άγιαξ, Μιχαουτάτζε με δύο γκολ τα προκριματικά. Είναι πρόκληση για όλη την ομάδα να… φρενάρει έναν αντίπαλο σαν την Ισπανία, οι παίκτες αναγνωρίζουν τον υψηλό συντελεστή δυσκολίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχουν πληθώρα λύσεων οι Ισπανοί, θα πρέπει να κάνουν μεγάλη υπέρβαση οι Γεωργιανοί, οι οποίοι είναι σκληροί και θα τα δώσουν όλα. Το διπλό στο 1.34 δεν έχει καμία αξία, αλλά αν συνδυαστεί και με under 3,5 γκολ η απόδοση ανεβαίνει στο ικανοποιητικό 2.10

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γεωργία - Ισπανία: 2 & under 3.5 (απόδοση 2.10) 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ