BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ντέρμπι της Premier League και η Σκωτία στο προσκήνιο

Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπράιτον
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπράιτον © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από το Νησί, εκεί όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής στην Premier League και όχι μόνο.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από τη Σκωτία, εκεί όπου η Σεντ Μίρεν αντιμετωπίζει την Ρέιντζερς. Το ξεκίνημα των γηπεδούχων είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλό τη φετινή σεζόν, όντας πλέον στην 2η θέση της βαθμολογίας. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την πορεία έχει παίξει η έδρα (3-1-0), αλλά και η επιθετική της λειτουργία, μιας και έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά παιχνίδια της. Η Ρέιντζερς από την άλλη φάνηκε να βρίσκει τα πατήματα της μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Όλα αυτά μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική όπου ηττήθηκε στην έδρα της από την Αμπερντίν (1-3), για να ακολουθήσει μεσοβδόμαδα η ευρωπαϊκή ήττα από τον Άρη Λεμεσού (2-1). Η άμυνα της αποτελεί και την αχίλλειο πτέρνα της ως τώρα.

Ναι μεν η Ρέιντζερς είναι πιο έμπειρη ομάδα και ποιοτικότερη βάσει μονάδων, όμως το παιχνίδι με βάση την φόρμα των δύο ομάδων είναι ντέρμπι. Μιλάμε για δύο αποτελεσματικά σύνολα επιθετικά, όπου βρίσκουν δίχτυα, όμως αμυντικά δεν έχουν καλή απόδοση. Βρίσκουμε, λοιπόν, αξία στο Goal/Goal, το οποίο έχει απόδοση 1.80.

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι κορυφής της αγωνιστικής στην Premier League ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα από τη Λανς μεσοβδόμαδα για τους ομίλους του Champions League, στην Premier League, όμως, έχει αήττητο επτά αγωνιστικών, συνδυάζοντας το με όμορφο ποδόσφαιρο. Η Μάντσεστερ Σίτι από την άλλη είδε την τύχη να της γυρνά την πλάτη κόντρα στη Γουλβς, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε πως το τελευταίο διάστημα το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ευάλωτο αμυντικά (έχει δεχτεί γκολ σε 6/8 πιο πρόσφατα ματς της), ούτε όμως προκαλεί τρόμο με την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι εμφανίσεις της πρωταθλήτριας Αγγλίας δίνουν δικαίωμα για κόντρα το τελευταίο διάστημα, όσο δύσκολο κι αν είναι να πας κόντρα σε σύνολα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Οι τιμές στον άσο έχουν δώσει υπερβολής και σε αυτές τις αποδόσεις δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντ Μίρεν – Ρέιντζερς: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 14:00
  • Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι: 1 (απόδοση 2.90), 18:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ