BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το μοίρασμα και το combo του ντέρμπι

Ο Νταλότ πανηγυρίζει μετά το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Ο Νταλότ πανηγυρίζει μετά το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/JON SUPER

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την Ισπανία αλλά και το ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Βαγεκάνο με την Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι πήραν ένα πολύ σημαντικό διπλό κόντρα στην Λας Πάλμας στις καθυστερήσεις. Είχαν βέβαια και την τύχη με το μέρος τους, όταν ο αντίπαλος έχασε πέναλτι. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Βαγεκάνο είναι μία ομάδα, η οποία παίρνει καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας (3-2-1) παρά εντός (1-2-1)!

Η Σοσιεδάδ έχει πλέον την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση στους 16 του Champions League, μετά και την νίκη επί της Μπενφίκα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, επικράτησε με δυσκολία της Μαγιόρκα, παραμένει όμως στο κόλπο της τετράδας. Εκτός έδρας έχει δύο ήττες, αμφότερες κόντρα στους "μεγάλους" της Μαδρίτης (1-2 με Ρεάλ και Ατλέτικο).

Η Βαγεκάνο αντιμετωπίζει διαχρονικά δυσκολίες στην έδρα της απέναντι στους Βάσκους (0-3-2 στα τελευταία 5 μαζί τους). Η Σοσιεδάδ είναι σε φουλ φόρμα (5/6 νίκες), έχει και ψυχολογία, αλλά σίγουρα είναι και καταπονημένη, οπότε θα προβεί σε αλλαγές. Φαίνεται ισορροπημένο και μπορεί να λήξει ισόπαλο όπως συνέβη στα 3/4 μεταξύ τους στο Βαγέκας. Η ισοπαλία πληρώνει 3.25.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Σίτι. Οι γηπεδούχοι μετρούν 3/4 νίκες στα τελευταία παιχνίδια τους σε επίπεδο Premier League (3-0-1), εξακολουθούν, όμως, να μην πείθουν με την εικόνα που βγάζουν στο χορτάρι, ενώ τα αμυντικά τους προβλήματα φέρνουν πολλές τελικές από τους αντιπάλους. (43 τελικές έχει δεχτεί σε αυτούς τους 4 αγώνες).

Δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της η Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας 2 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό είναι πως μακριά από το Έτιχαντ μετρά δύο διαδοχικές ήττες στην Premier League για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Φεβρουάριο (είχε ηττηθεί τότε κατά σειρά από την σημερινή της αντίπαλο και την Τότεναμ).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα τη φετινή σεζόν έχοντας δεχτεί γκολ στις 7/9 αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Οφείλουμε, βέβαια, να επισημάνουμε και την επιθετική ποιότητα διαθέτει, ούσα αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της. Η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί το πληρέστερο ρόστερ της κατηγορίας και στη μέρα της δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία.

Δίνει, όμως, δικαιώματα το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα εκτός έδρας. Έχουμε, λοιπόν, δύο πολύ ποιοτικές ομάδες επιθετικά, με την μία να έχει κακή αμυντική λειτουργία και την άλλη να μην είναι σε καλή περίοδο. Το σημείο που μας ταιριάζει περισσότερο με τα παραπάνω δεδομένα είναι το goal/goal και over 2,5 σε απόδοση 2.17.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαγεκάνο – Σοσιεδάδ: Χ (απόδοση 3,25), 17:15
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2,17), 17:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ