BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Το MatchCombo του 2.87 και ο διπλασιασμός της Σπόρτινγκ

Ο Ρουμπέν Αμορίμ τεχνικό της Σπόρτινγκ σε αναμέτρηση κόντρα στη Ντόρτμουντ
Ο Ρουμπέν Αμορίμ τεχνικό της Σπόρτινγκ © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Χωρίς περιθώριο για απώλειες Νυρεμβέργη και Αμβούργο στη μάχη της ανόδου, το μομέντουμ της Κάλιαρι κόντρα στην ποιότητα της Λάτσιο, η σοβαρότητα της Σπόρτινγκ είναι εγγύηση απέναντι στη φιλότιμη Αρούκα.

(21:30) Νυρεμβέργη - Αμβούργο: Μεγάλη μάχη γίνεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας για ένα εισιτήριο ανόδου και η αναμέτρηση του 'Max Morlock Stadion' είναι κομβική στην προσπάθεια των Νυρεμβέργη και Αμβούργου. Μετά τις συντριβές από Ίνγκολσταντ και Καρσλρούη, οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση με back to back νίκες απέναντι σε Ρέγκενσμπουργκ και Χάνσα Ροστόκ. Έξι βαθμοί που έφεραν τη Νυρεμβέργη στην 6η θέση με 39 βαθμούς, στο -5 από την 3η θέση (μπαράζ ανόδου) και στο -6 από τη 2η (απευθείας άνοδος).

Το Αμβούργο απώλεσε ένα αήττητο σερί επτά αγώνων με απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 2-3 από τη Βέρντερ Βρέμης. Αποτέλεσμα που επέφερε ένα ισχυρό πλήγμα στις αξιώσεις του για προβιβασμό στην Bundesliga. Έτσι έμεινε στην 4η θέση με 41 βαθμούς, στο -3 από την Ζανκτ Πάουλι, στο -4 από τη Βέρντερ και στο -6 από την πρωτοπόρο Ντάρμσταντ (ματς περισσότερο).

Η Νυρεμβέργη διαθέτει μεσοεπιθετική ποιότητα, όχι όμως και την συγκέντρωση που απαιτείται για ομάδα που επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει. Αρκετά αφελής ανασταλτικά, ασταθής και πνευματικά εύθραυστη. Το Αμβούργο πείθει περισσότερο, χάνει πολύ δύσκολα (λιγότερες ήττες - περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία) και διαθέτει πολύ πιο ξεκάθαρο πλάνο - μαζί και την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση. Η επιλογή 2 & under 4,5 γκολ σε απόδοση 2.52 στη Stoiximan.

(21:45) Κάλιαρι - Λάτσιο: Τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του ανταγωνισμού στην αναμέτρηση της Σαρδηνίας. Η Κάλιαρι μάχεται για την παραμονή της. Και βρίσκεται στην καλύτερη ίσως φάση της φετινής σεζόν, χτίζοντας ένα αήττητο πέντε αγώνων. Διάστημα στο οποίο πήρε τρεις ισοπαλίες (Φιορεντίνα, Έμπολι, Νάπολι) και δύο τεράστια 'διπλά' σε Αταλάντα και Τορίνο! Κατάφερε έτσι να ανέβει στους 25 βαθμούς και την 17η θέση, στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ξέρει πως η δουλειά της δεν έχει τελειώσει, ίσα ίσα που χρειάζεται ακόμη μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει τον στόχο της. Ρογκ, Στρόουτμαν και Βαλουκίεβιτς είναι εκτός μάχης.

Από την πλευρά της, η Λάτσιο κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Ρωμαίοι έτρεξαν ένα σερί πέντε αγώνων με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, πριν ηττηθούν στο ντέρμπι με τη Νάπολι με γκολ στις καθυστερήσεις. Αποτέλεσμα που της στοίχισε μια θέση εκτός εξάδας, αφού έμεινε στους 43 βαθμούς και στο -1 από την 6η Ρόμα. Κατάλντι και Λατσάρι θα λείψουν από την αναμέτρηση της Σαρδηνίας.

Το ρόστερ της Κάλιαρι δεν είναι για τόσο χαμηλά. Δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και ισορροπία στην αρχή, την πήρε η κάτω βόλτα αλλά δείχνει να ξυπνάει την κατάλληλη στιγμή. Η Λάτσιο είναι εξαιρετικά ποιοτική ομάδα, σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση αλλά η κάκιστη αμυντική της λειτουργία χαλάει την εικόνα. Ανάγκη από βαθμούς έχουν και οι δύο, η Κάλιαρι διαθέτει το μομέντουμ και η Λάτσιο τη δύναμη πυρός. Η επιλογή G/G & over 8,5 κόρνερ σε απόδοση 2.87 στο MatchCombo της Stoiximan.

(22:30) Σπόρτινγκ - Αρούκα: Δέκα στροφές πριν το φινάλε, η μάχη σε κορυφή και ουρά συνεχίζεται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Η Σπόρτινγκ εξακολουθεί να κυνηγάει την Πόρτο, είναι 2η με 58 βαθμούς και στο -6 από την κορυφή. Έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία ματς, την καλύτερη άμυνα (16) της κατηγορίας και την τρίτη πιο παραγωγική επίθεση (47). Εξαιρετική εντός έδρας με 10Ν-1Ι-1Η και αποφασισμένη να εξαντλήσει τις ελπίδες της για τίτλο. Μπραγάντσα και Γκονσάλβες είναι τραυματίες, αμφίβολοι οι Παλίνια και Σάντος.

Η Αρούκα προσπαθεί να σώσει την κατηγορία. Η νίκη με τη Γκιμαράες και ο βαθμός κόντρα στη Μορεϊρένσε την έφεραν στη 15η θέση, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι ομάδα που καταφέρνει να παίρνει βαθμούς εκτός έδρας (2Ν-5Ι-5Η), όμως πάει στη Λισσαβώνα με κάμποσες απουσίες. Νταμπάγκ, Αουγκούστο, Βελάσκες, Γουέλινγκτον και Γιο είναι τραυματίες και δύσκολα θα δώσουν το παρών.

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων και η τύχη της αναμέτρησης εξαρτάται καθαρά από τις ορέξεις των γηπεδούχων. Το σοβαρό προφίλ της Σπόρτινγκ και η πίστη ότι μπορεί να κυνηγήσει ως το τέλος την κορυφή, είναι στοιχεία που λειτουργούν ενισχυτικά για το φαβορί. Η επιλογή 1 ημίχρονο - 1 τελικό και over 1,5 γκολ για τη Σπόρτινγκ, σε απόδοση 2.05 στο MatchCombo της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ