TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Το κάστρο του Μετροπολιτάνο και η τρομερή Ίντερ του Ιντζάγκι

Προγνωστικά στοιχήματος: Το κάστρο του Μετροπολιτάνο και η τρομερή Ίντερ του Ιντζάγκι
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι πανηγυρίζει την επικράτηση της Ίντερ κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για το Champions League @2023 AP IMAGES/LUCA BRUNO

Παιχνίδι με δύο στοιχήματα στο 1.95 και στο 3.40 κάνει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Κάνει πλάκα η Ίντερ στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχει μόνο νίκες μέσα στο 2024 ο Ιντζάγκι παρουσιάζει μια άκρως θελκτική ποδοσφαιρική πρόταση. Το μεγάλο ατού του γκρουπ είναι η ισορροπία του ρόστερ, η γενικευμένη ποιότητα η οποία επιτρέπει στον προπονητή να πηγαίνει σε ευρύ ροτέισον όταν χρειάζεται, χωρίς να διαταράσσεται η εικόνα της ομάδας. Αυτό παρακολουθήσαμε και το Σάββατο, οι νερατζούρι πήγαν στη Μπολόνια με αρκετές αλλαγές και όχι απλά στάθηκαν καλά, πήραν ένα ακόμη «τρίποντο». Οι συνεχόμενες νίκες δίνουν τεράστια αυτοπεποίθηση σε μια ομάδα, η Ίντερ ταξίδεψε στη Μαδρίτη για τη σημερινή ρεβάνς με την Ατλέτικο, πιστεύοντας όχι μόνο στην πρόκριση (είχε νικήσει 1-0 στο Μιλάνο) αλλά και σε μία ακόμη πειστική εμφάνιση,

Οι ροχιμπλάνκος δεν πατούν το ίδιο καλά, μετρούν μόλις 2 νίκες στα 9 πρόσφατα ματς, αλλά στο Μετροπολιτάνο αντλούν πάντα δύναμη από τον κόσμο τους και μπορούν να νικήσουν τον οποιοδήποτε! Η επιστροφή του Γκριεζμάν δίνει μία σπουδαία λύση στα χέρια του Σιμεόνε ειδικά από την στιγμή που η ομάδα του ψάχνει την ανατροπή.

Θέλει να τα πάρει όλα η Παρί

Στη Γαλλία υπάρχει δράση για το Κύπελλο, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Νις για την προημιτελική φάση, ο αγώνας είναι μονός. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι μέσα σε όλους τους στόχους, έχει να ηττηθεί 4 μήνες σε όλες τις διοργανώσεις, παρά την δύσκολη διαχείριση της υπόθεσης Εμπαπέ, καθώς ο σούπερ σταρ των Παριζιάνων έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει και πλέον δεν είναι βασικός σε όλα τα ματς.

Η Νις από την άλλη, έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα, έχει βγει εκτός ζώνης Τσάμπιονς Λιγκ, ο εξαιρετικός φορ, Μόφι, μετά το Κόπα Άφρικα παρουσιάζεται πεσμένος, δεν μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην επίθεση, υπάρχει μια ανησυχία για το κλείσιμο της σεζόν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να μην είναι σε φόρμα, αλλά ποντάρει στη δύναμη της έδρας, η Ίντερ δεν είναι ο πιο βατός αντίπαλος, θεωρώ πως η βραδιά μπορεί να έχει και δράμα, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.95.

Η Παρί Σεν Ζερμέν εκτός από το σχεδόν βέβαιο πρωτάθλημα, θέλει και το Κύπελλο, λογικά ο Εμπαπέ θα επιστρέψει και στο βασικό σχήμα. Η Νις προσπαθεί να βρει ξανά τον εαυτό της, αλλά το ματς που έχει μπροστά της είναι εξαιρετικά δύσκολο. Παίζουμε 1 & goal/goal στο υψηλότατο 3.40!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 22:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν - Νις: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.40), 22:10
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ