BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το επιθετικό ποδόσφαιρο της Φιορεντίνα δίνει διπλή στοιχηματική επιλογή

Προγνωστικά στοιχήματος: Το επιθετικό ποδόσφαιρο της Φιορεντίνα δίνει διπλή στοιχηματική επιλογή
@2023 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

To Betmarket.gr αναλύει και προτείνει για τον αποψινό τελικό του Conference League.

Η περίοδος των ευρωπαϊκών τελικών έχει ξεκινήσει, με τη Σεβίλλη να κατακτά τον πρώτο στο Europa League. O δεύτερος τελικός στην ιστορία του Conference League (22:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24) βρίσκει ξανά μία φιναλίστ από την Ιταλία και για πρώτη φορά μία φιναλίστ από την Αγγλία. Οι Ιταλοί έχουν εκπρόσωπο και στους τρεις φετινούς ευρωπαϊκούς τελικούς, αν μη τι άλλο κάτι αξιοπρόσεκτο.

Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ, που θα αναμετρηθούν στην Πράγα απόψε το βράδυ, έφτασαν μέχρι εδώ χάρη στο εύκολο γκολ που είχαν στις ευρωπαϊκές τους βραδιές. Την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης έχει η Φιορεντίνα, η οποία έχει σκοράρει 34 τέρματα. Στους Βιόλα αγωνίζεται τόσο ο πρώτος σκόρερ του Conference League, Καμπράλ (7 γκολ), όσο και οι δύο πρώτοι σε ασίστ, Μπιράγκι (5 ασ.) και Κουαμέ (5 ασ.) Η Γουέστ Χαμ αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του Κόνφερενς Λιγκ με 33 τέρματα ενεργητικό.

Αναμένεται να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μπορούμε να πούμε πως οι δύο ομάδες έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη φετινή διοργάνωση. Ειδικά η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που παίζει αρκετά ελκυστικό ποδόσφαιρο και στα περισσότερα παιχνίδια της βλέπουμε αρκετές φάσεις. Η Γουέστ Χαμ κοιτάει μεν περισσότερο την άμυνα, όμως πρόκειται για ένα σύνολο που απειλεί πολύ στις αντεπιθέσεις. Πρόκειται για έναν τελικό ανάμεσα στις δύο καλύτερες επιθέσεις της διοργάνωσης, οπότε η πρώτη επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.86.

Προγνωστικά στοιχήματος

Όπως είπαμε και παραπάνω, η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και επιλέγει να αγωνίζεται σε υψηλό ρυθμό. Το πλάνο του Ιταλιάνο οδηγεί τη μπάλα συχνά στα πλάγια, καθώς από εκεί συνηθίζει να επιτίθεται. Εκτός αυτού, οι Βιόλα γεμίζουν συχνά την περιοχή και δοκιμάζουν τις σέντρες. Το ενδιαφέρον λοιπόν στα προγνωστικά υπάρχει και στα κόρνερ. Η Φιορεντίνα είχε 8 στον τελικό με τη Ίντερ, 9 στον πρώτο ημιτελικό με τη Βασιλεία και 14 (!) στον δεύτερο. Οπότε, η επιλογή Φιορεντίνα Over 5.5 κόρνερ έχει αξία και προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ: Over 5,5 κόρνερ Φιορεντίνα (απόδοση 2.05), 22:00
  • Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ: Goal/Goal (απόδοση 1.86), 22:00

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της! Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ