BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ειδικό της Νορβηγίας και τα γκολ στη Νότια Αμερική

Norway's Erling Haaland, left, and Slovenia's Jaka Bijol challenge for the ball during the UEFA Nations League soccer match between Slovenia and Norway at the Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia, Saturday, Sept. 24, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Norway's Erling Haaland, left, and Slovenia's Jaka Bijol challenge for the ball during the UEFA Nations League soccer match between Slovenia and Norway at the Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia, Saturday, Sept. 24, 2022. (AP Photo/Darko Bandic) © 2023 DARKO BANDIC/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2024 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Κύπρου με την Νορβηγία για τον 1ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει κάκιστο ξεκίνημα στα προκριματικά και πλέον στόχος απάντων είναι να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο. Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια έχει μόνο ήττες στους πρώτους 5 αγώνες. Αν δούμε και πιο επιμέρους στοιχεία, έχει μόλις 2 γκολ υπέρ ενώ μετρά συνολικά 3,1 expected goals. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως έχει δεχθεί 17 γκολ και έχει καλύτερη άμυνα μόνο από το Σαν Μαρίνο.

Η Νορβηγία από την άλλη ταξίδεψε στην Κύπρο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η ομάδα του Στάλε Σολμπάκεν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να τρέξει ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων, με τον ίδιο να τονίζει πως στόχος του είναι να κρατήσει σε όλη την διάρκεια του αγώνα συγκεντρωμένο το σύνολο του.

Δεν χρειάζεται, σχεδόν, να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, με το διπλό να φτάνει μόλις 1,21 στην Winmasters. Η λογική λέει ότι η Νορβηγία θα έχει την κατοχή με σκοπό να τελειώσει φάσεις. Αυτό είδαμε και στον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θα μείνουμε, λοιπόν, στις τελικές στον στόχο, για την Νορβηγία, με την επιλογή του over 6,5 στις τελικές εντός στόχου να έχει απόδοση 2.05.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Κολομβίας με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Νότια Αμερική. Οι γηπεδούχοι έχοντας τον Λορέντζο στον πάγκο τους είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παραμένοντας αήττητοι στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους, ενώ στις 2 πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών μετρούν μία νίκη και μία ισοπαλία με ένα γκολ παθητικό.

Την σφραγίδα του βάζει από νωρίς στην Ουρουγουάη ο Μαρτσέλο Μπιέλσα με την εικόνα της ομάδας να είναι αρκετά θελκτική ως τώρα. Αν δεν είχε και το στραβοπάτημα με τον Ισημερινό που θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα, το ξεκίνημα θα ήταν ιδεατό στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η φιλοσοφία του Μπιέλσα έχει δώσει πιο επιθετικό το στυλ στην Ουρουγουάη, με αποτέλεσμα να μετρά ισάριθμα Goal/Goal σε αυτές τις 2 πρώτες αγωνιστικές. Η Κολομβία ναι μεν είναι καλή επιθετικά, όμως δέχεται σχετικά εύκολα φάσεις (συνολικά 17 τελικές δέχτηκε στα δύο πρώτα ματς) και απέναντι σε μία τόσο ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Αξίζει, λοιπόν, το Goal/Goal, το οποίο έχει απόδοση 2.02.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κύπρος – Νορβηγία: Νορβηγία over 6,5 τελικές στο στόχο (απόδοση 2.05), 21:45
  • Κολομβία – Ουρουγουάη: Goal/Goal (απόδοση 2.02), 23:30

Τα προκριματικά των εθνικών ομάδων παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ