BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Το Bet Builder του 3.40 και το 2.82 στο Μονακό – Λιόν

Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Μονακό με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Louis II για τη Ligue 1
Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Μονακό με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ντέρμπι αποδείξεων για Μονακό και Λιόν, με μπροστάρη τον Βλάχοβιτς η Γιουβέντους κόντρα στη Σαλερνιτάνα, ματσάρα στο 'Benito Villamarin' μεταξύ Μπέτις και Βιγιαρεάλ. Ανάλυση για τρεις αναμετρήσεις με επιλογές από 2.82 έως 4.10.

(21:45) Μονακό - Λιόν: Για την 7η αγωνιστική της Ligue 1 η αναμέτρηση στο Πριγκιπάτο. Μετά την ισοπαλία στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν, η Μονακό υπέστη ήττα - σοκ με σκορ 2-4 από την Τρουά. Απάντησε όμως με σπουδαίο 'διπλό' στη Νίκαια και τον Εμπολό να σκοράρει στο 69' υπογράφοντας τη νίκη επί της Νις στην 'Allianz Riviera'.

Με ρεκόρ 2Ν-2Ι-2Η και γκολ 8-11, η Μονακό είναι 10η με 8 βαθμούς και στο -11 από την κορυφή με ματς λιγότερο. Δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τη φετινή σεζόν.

Σαφώς καλύτερη η εικόνα της Λιόν συνολικά, όμως τώρα θα δείξει από τι είναι φτιαγμένη. Φτάνει στο ματς από την πρώτη κακή φετινή της εμφάνιση και την ήττα με σκορ 3-1 στην έδρα της Λοριάν.

Είχαν προηγηθεί τέσσερις νίκες και το εκτός έδρας 1-1 με τη Ρεμς. Με 13 βαθμούς η Λιόν είναι 4η, στο -6 από Μαρσέιγ και Παρί, έχει όμως την ευκαιρία να μειώσει στους τρεις αν περάσει νικηφόρα από το 'Louis II'.

Αρκετά ισορροπημένο μοιάζει στη θεωρία, έτσι αποτυπώνεται και στο σετ αποδόσεων. Η Λιόν πείθει περισσότερο μέχρι στιγμής, η Μονακό ωστόσο πήρε ψυχολογία και θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ. Η επιλογή over 2,5 γκολ & να σκοράρει ο Μπεν Γεντέρ σε απόδοση 2.82 στο Bet Builder της Stoiximan.

(21:45) Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα: Για την 6η αγωνιστική της Serie A η αναμέτρηση στο 'Allianz Stadium'. Δυσανάγνωστο το ξεκίνημα της Γιουβέντους στη διοργάνωση. Αήττητη μεν, με ρεκόρ 2Ν-3Ι-0Η και γκολ 7-2, κέρδισε τα πιο βατά ματς και σκόνατψε στα πιο απαιτητικά. Ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι με στόχο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, όμως ο ανταγωνισμός μοιάζει ιδιαίτερα σκληρός και το μονοπάτι της κορυφής κακοτράχαλο.

Με νίκη κόντρα στη Σαλερνιτάνα έχει την ευκαιρία να μειώσει στους δύο βαθμούς από τις πρωτοπόρους Νάπολι και Μιλάν, πιάνοντας την Ίντερ στην 4η θέση. Πολλά τα προβλήματα για τον Αλέγκρι. Νοκ άουτ οι Ακέ, Κιέζα, Κάιο Ζόρζε, Πέτερς και Πογκμπά, αμφίβολοι οι Ντι Μαρία, Λοκατέλι και Στσέζνι.

Η Σαλερνιτάνα πέτυχε ένα μικρό θαύμα πέρσι με την παραμονή της. Φέτος μοιάζει αποφασισμένη να μην περάσει την ίδια δοκιμασία. Σαφώς βελτιωμένη αγωνιστικά, με ρεκόρ 1Ν-3Ι-1Η και γκολ 7-4 είναι 10η στους έξι βαθμούς.

Είναι ακόμη αρκετά νωρίς, αλλά δείχνει σημάδια ομάδας που θα φτάσει στο στόχο της. Η μοναδική της ήττα ήρθε οριακά στο 0-1 από τη Ρόμα, η νίκη της ήταν στο 4-0 επί της Σαμπντόρια. Εκτός μάχης Μπόχινεν και Λοβάτο, αμφίβολοι οι Ραντοβάνοβιτς και Ριμπερί.

Ο πρώτος λόγος σίγουρα ανήκει στη Γιουβέντους, η απόδοση στον άσο όμως δεν αντανακλά τις δυσκολίες που ίσως κρύβει η αναμέτρηση. Η Σαλερνιτάνα θα το παλέψει, είναι 'χλωμό' να πάρει κάτι από το ματς αλλά δεν σκοπεύει να παραδοθεί αμαχητί. Η επιλογή να σκοράρει ο Βλάχοβιτς & over 5,5 κόρνερ για τη Γιουβέντους σε απόδοση 3.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

(22:00) Μπέτις - Βιγιαρεάλ: Για την 5η αγωνιστική της La Liga η αναμέτρηση στο 'Benitο Villamarin'. Ενθαρρυντικό το ξεκίνημα της Μπέτις στη διοργάνωση. Μετά το 3/3 κόντρα σε Έλτσε, Μαγιόρκα και Οσασούνα πήγε στη Μαδρίτη για να παίξει με την Ρεάλ.

Στάθηκε καλά, το πάλεψε αλλά εντέλει ηττήθηκε 2-1 αφού δεν βρήκε απάντηση μετά το 65' και το τέρμα του Ροντρίγκο. Στιβαρή ομάδα, σκληρή και πειθαρχημένη, θα προσπαθήσει να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αν και η αποστολή της είναι εκ προοιμίου δύσκολη. Καμαράσα, Φεκίρ και Χουάνμι στο ιατρικό δελτίο.

Σχεδόν εντυπωσιακή η παρουσία της Βιγιαρεάλ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Μετράει τρεις νίκες -μεταξύ των οποίων ένα μεγάλο 'διπλό' επί της Ατλέτικο- και τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Χετάφε.

Είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει δεχθεί γκολ, δείγμα της εξαιρετικής της λειτουργίας ανασταλτικά και της συνοχής των γραμμών της. Με 10 βαθμούς είναι στην 3η θέση και μοιάζει ως ισχυρή διεκδικήτρια ενός εισιτήριου για το Champions League. Νοκ άουτ οι Ντανζούμα, Φόιτ και Μορένο, αμφίβολοι Αλμπιόλ και Ρέινα.

Ματσάρα στο 'Benito Villamarin', ανάμεσα σε δύο καλά οργανωμένες ομάδες, με ψυχολογία και φιλοδοξίες. Παιχνίδι λεπτομερειών, με μπόλικη τακτική και την σκοπιμότητα να κάνει την εμφάνιση της προϊόντος του χρόνου. Η συνδυαστική επιλογή Χ & under 3,5 γκολ στο 4.10 της Stoiximan έχει την προσοχή μας.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ