BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Το 2.32 της Ίντερ και οι διπλασιασμοί σε Γαλλία και Ισπανία

Inter Milan's Hakan Calhanoglu, left, celebrates with his teammate Lautaro Martinez, left, after scoring against Spezia during a Serie A soccer match between Inter Milan and Spezia at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug.20, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Hakan Calhanoglu, left, celebrates with his teammate Lautaro Martinez, left, after scoring against Spezia during a Serie A soccer match between Inter Milan and Spezia at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug.20, 2022. (AP Photo/Luca Bruno) © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Με την πλάτη στον τοίχο η Ίντερ κόντρα στην Τορίνο, πονηρό ματς για την Ατλέτικο με αντίπαλο τη Θέλτα, ανώτερη η Μαρσέιγ αλλά κρύβει παγίδες το παιχνίδι με τη Λιλ. Ποντάρισμα σε βραδινές επιλογές του 2.00+.

(19:00) Ίντερ - Τορίνο: Για την 6η αγωνιστική της Serie A η αναμέτρηση στο Μιλάνο. Σε πίεση η Ίντερ, η κατάσταση δεν εξελίσσεται καλά στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Υψηλές οι προσδοκίες, δυσανάλογη η εικόνα και τα αποτελέσματα. Το μεσοβδόμαδο 0-2 από τη Μπάγερν για το Champions League είναι το λιγότερο, οι ήττες από Λάτσιο και Μίλαν στο πρωτάθλημα είναι που ενοχλούν.

Το ρόστερ σε γενικές γραμμές είναι γεμάτο, εντοπίζεται μια έλλειψη στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά ο Ιντσάγκι γενικά έχει λύσεις και καλείται να παρουσιάσει άμεσα βελτίωση. Στην 8η θέση και το -4 από την κορυφή, η Ίντερ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες.

Θετικός ο απολογισμός για την Τορίνο μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Παρά το γεγονός πως έχασε τον στόπερ Μπρέμερ και τον εμβληματικό φορ-ηγέτη Μπελότι, παρουσιάζει μια συμπαγή και πειθαρχημένη εικόνα στο χορτάρι. Δεν χαρίζει τίποτα στον αντίπαλο, κρατάει τη συνεοχή των γραμμών της και με υπομονή ψάχνει τις στιγμές της στο ματς.

Κάθε άλλο παρά εύκολο είναι το ματς για την Ίντερ, που νιώθει και μπόλικη πίεση. Αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα η σεζόν κινδυνεύει να στραβώσει από πολύ νωρίς. Περιμένουμε αντίδραση από τους 'νερατζούρι' και υψηλή ένταση στο ματς από το ξεκίνημα. Η συνδυαστική επιλογή 1 & over 5,5 κόρνερ για την Ίντερ στο ματς σε απόδοση 2.32 στο Bet Builder της Stoiximan. Αξία έχει και το 1+ ασίστ ο Τσαλχάνογλου στο 2.75.

(22:00) Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα: Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της La Liga στη Μαδρίτη. Μια ακόμη κλασική εκδοχή της Ατλέτικο του Τσόλο Σιμεόνε τη φετινή σεζόν. Σκληρή ομάδα, με έμφαση στην αμυντική λειτουργία, συμπαγής, με ποιοτικό ρόστερ όχι όμως και ιδιαίτερα θελκτικό ποδόσφαιρο.

Μετράει 2Ν-1Ι-1Η στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, είναι στο -5 από την κορυφή και ταβάνι της μοιάζει μια θέση στην 4άδα - όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-1 στο θρίλερ με την Πόρτο για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Στη λίστα των τραυματιών οι Χιμένες, Ρεγκιλόν και Σάβιτς.

Σε καλή κατάσταση η Θέλτα. Μετά το 2-2 της πρεμιέρας με την Εσπανιόλ και την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, απάντησε με σερί νίκες κόντρα σε Χιρόνα και Κάντιθ. Προσπαθεί να παίξει ελεύθερα και με επιθετικό πνεύμα, είναι ταχύτατη από τη μέση και μπροστά, συνεπής δημιουργικά αλλά και αρκετά ευάλωτη στα μετόπισθεν.

Αναμένεται να έχει μια άνετη σεζόν, δύσκολα θα φτάσει σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός και μάλλον όχι για τα δόντια της. Νοκ άουτ οι Πασιένσια, Ροντρίγκεθ, δεν υπολογίζεται για την ώρα ο Ντένις Σουάρεθ.

Ανώτερη σίγουρα αλλά όχι και ομάδα εμπιστοσύνης σε τιμές φαβορί γύρω στο 1.70 η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Θέλτα έχει ικανότητα στην κόντρα και μπορεί να σκοράρει στο Metropolitano βάζοντας δύσκολα στους 'ροχιμπλάνκος'. Η επιλογή Goal/Goal & under 4,5 στο 2.35 της Stoiximan.

(22:00) Μαρσέιγ - Λιλ: Αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Ligue 1 στο 'Velodrome'. Εξαιρετική η εκκίνηση της Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα. Πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Οσέρ, έφτασε στο τέταρτο σερί τρίποντο και με 16 βαθμούς είναι πάντα στο κόλπο της κορυφής. Μοναδική της απώλεια βαθμώ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές το εκτός έδρας 1-1 με τη Μπρεστ.

Ο Τούντορ έχει καθιερώσει σχήμα με τρεις στόπερ, το εντυπωσιακό για την ώρα είναι πως η Μαρσέιγ παρουσιάζεται ασυνήθιστα σοβαρή στο χορτάρι και πιστή στο αγωνιστικό της πλάνο.

Φυσιολογική η ήττα της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League από την Τότεναμ στο Λονδίνο, λύγισε όταν έμεινε με δέκα παίκτες. Άπαντες διαθέσιμοι πλην του Ρουίθ για το ματς με τη Λιλ.

Η φιλοξενούμενη ακόμη ψάχνει ρυθμό και σταθερότητα στο παιχνίδι της. Του ύψους ή του βάθους η Λιλ, με ακραία σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, είναι δύσκολο να τη διαβάσεις. Έχει ποιότητα, λύσεις και ταχύτητα από τη μέση και μπροστά.

Δημιουργεί και σκοράρει με ευκολία, όμως την ίδια στιγμή είναι εντελώς αναξιόπιστη ανασταλτικά. Με 3Ν-1Ι-2Η και γκολ 13-13 είναι στην 6η θέση και δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το εισιτήριο για το Conference League.

Η Μαρσέιγ σίγουρα πείθει περισσότερο και είναι το φαβορί. Όμως η Λιλ είναι απρόβλεπτη, επικίνδυνη στο ανοιχτό γήπεδο και της ταιριάζουν καλύτερα τα παιχνίδια που δεν έχει τη μπάλα στα πόδια. Ο πρώτος λόγος ανήκει στους γηπεδούχους, χρειάζεται όμως κάλυψη και η combo επιλογή 1Χ & Goal/Goal στο 2.18 της Stoiximan έχει την προσοχή μας.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ