BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Το 2.32 της Μπαρτσελόνα και η αργεντίνικη δυάδα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση στη La Liga κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Την πρώτη εντός έδρας νίκη ψάχνει η Μπαρτσελόνα. Επιτακτική η νίκη για την Μπόκα Τζούνιορς. Ευκαιρία ανάκαμψης για την Ιντεπεντιέντε. Βραδινή τριάδα σε απόδοση 10.94.

(20:30) Μπαρτσελονα - Βαγιαδολίδ: Ήταν επιβλητική η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Σοθιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν την προηγούμενη αγωνιστική, δημιούργησε πλειάδα ευκαιριών, ο Φάτι έκανε τη διαφορά και επικράτησε 4-1. Προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό με τον Λεβαντόβσκι, ο Ίσακ ισοφάρισε στο 6’, έκανε φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς από το πρώτο μέρος, τελικά στο διάστημα 66’ - 79’ πέτυχε τρία τέρματα (Ντεμπελέ, Λέβα και Φάτι οι σκόρερ) παίρνοντας μια δίκαιη νίκη. Επιστρέφει εντός έδρας για το δεύτερο επίσημο ματς της σεζόν με σκοπό να σπάσει το ρόδι, αφού κόντρα στη Βαγιεκάνο στην πρεμιέρα απογοήτευσε και το ματς κόλλησε στο 0-0.

Η Βαγιαδολίδ στην πρεμιέρα έχασε 3-0, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική πήρε 1-1 στην Ανδαλουσία απέναντι στη Σεβίλλη ούσα ιδιαίτερα τυχερή. Προηγήθηκε στο 80’, αλλά ένα λάθος στην άμυνα πέντε λεπτά αργότερα της κόστισε. Δεν άξιζε παντως τη νίκη παρά την ηρωική προσπάθεια, καθώς δέχτηκε 1,95 xG, ενώ δημιούργησε μόλις 0,56. H Μπαρτσελόνα είναι αποτελεσματική ως τώρα επιθετικά με 3,41 xG έχει σκοράρει 4 τέρματα.

Η Βαγιαδολίδ έχει το λάθος στην άμυνα, ενώ έχει βρει άστοχες ομάδες μπροστά της. Στο 2.32 το bet builder στη Stoiximan over 0,5 Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο και over 6,5 κόρνερ Μπαρτσελόνα στο ματς, απέναντι στη Βαγιεκάνο εκτέλεσε 8, ενώ κόντρα στη Σοθιεδάδ 6.

(21:30) Ιντεπεντιέντε - Βέλες: Αμφότερες δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τον τελευταίο μήνα και βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία της Liga Profesional. Αυτή τη στιγμή όμως αυτή που έχει μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη είναι η γηπεδούχος. Πέντε ματς δίχως νίκη εντός έδρας και η γκρίνια δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της ξανά. Ο Φαλτσιόνι είναι ένας τεχνικός που χαίρει εκτίμησης και μπορεί να πάρει πράγματα από τους παίκτες του, αλλά οι φίλαθλοι δεν είδαν όλοι με καλό μάτι την πρόσληψή του στη ρόχο, κυρίως διότι δεν φημίζεται για το σύγχρονο στυλ του. Δεν είναι όμως και τόσο ανιαρή η εικόνα που βγάζει η Ιντεπεντιέντε.

Η Βέλες δεν πετάει φωτιές σαφώς, αλλά έχει αλλού το μυαλό της. Δεν μπορεί να σταυρώσει ματς και απόψε θα πάει με αλλαγές, αφού ακολουθεί μεσοβδόμαδα εντός έδρας ημιτελικός κόντρα στη δυνατή Φλαμένγκο για το Copa Libertadores. Σκοράρει μεν η φιλοξενούμενη, αλλά ανασταλτικά εχει θέματα.

Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου εάν χάσει απόψε, το ματς με τη Φλα είναι πολύ πιο σημαντικό σε λίγα 24ωρα τόσο για τον Μεδίνα που θα θέλει αποδείξει την ικανότητά του, όσο και για τους παίκτες του. Έχει μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη η οικοδέσποινα, ο άσος σημειώνει μια λογική άνοδο, στο 2.42 στη Stoiximan μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

(00:00) Μπόκα Τζούνιορς - Ατλέτικο Τουκουμάν: Η Ατλέτικο Τουκουμάν είναι πρωτοπόρος στη Liga Profesional μετά από 15 ματς και στο +3 από τη Χιμνάσια εκμεταλλευόμενη την αστάθεια της Ράσινγκ, της Ρίβερ, αλλά και της Μπόκα. Όλοι όμως ξέρουν στο εσωτερικό πως κάποια στιγμή θα έρθει η πτώση από την κορυφή, κάτι που φαίνεται και από το άγχος που την κυριεύει τελευταία. Ό,τι καταφέρνει το πετυχαίνει με μεγαλύτερη άνεση εντός έδρας. Προέρχεται από 4-0 επί της Μπάρακας σ’ ένα ματς που το σκορ δεν λέει όλη την αλήθεια ενώ πιέστηκε σε μεγάλο βαθμό.

Η Μπόκα καλείται να αποδείξει πολλά και κυρίως στον εαυτό της, αφού οι οπαδοί της είναι στα κάγκελα, ειδικά με τον κόουτς Ιμπάρα που δεν του έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη. Πήρε ένα τυχερό 1-0 στις καθυστερήσεις κόντρα στη Ντιφένσα στο τελευταίο χρονικά ματς, αλλά αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι η νίκη. Η Μπόκα έχει ένα μεγάλο κίνητρο απόψε, να επιστρέψει στις γεμάτες εμφανίσεις, να κάνει άλλη μια τονωτική νίκη και το γεγονός πως αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο μπορεί να τους δώσει επιπλέον ώθηση.

Με μια νίκη απόψε θα μειώσουν τη διαφορά στους 6 βαθμούς και να αποκτήσουν μεγαλύτερη πίστη για την ανατροπή. Η Ατλέτικο Τουκουμάν έχει σταθεί τυχερή σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν τρομάζει ως μέγεθος, Δεν δείχνει ικανή η ομάδα του Πουσινέρι να φύγει χωρίς ήττα από καυτό Μπομπονέρα. Πιο ποιοτική η γηπεδούχος, που μετράει και επιστροφές. Μικρή πίεση στον άσο, στο 1.95 στη Stoiximan στέκει ως επιλογή.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ