ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Το 1.94 της Ιρλανδίας, ένα Goal/Goal και ο Ουζούνι

Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αλβανίας, πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στο Ισραήλ σε αγώνα του Nations League.
Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αλβανίας, πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στο Ισραήλ σε αγώνα του Nations League. © 2022 FRANC ZHURDA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Ιρλανδία - Αρμενία και Αλβανία - Ισλανδία για την τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Για τον πρώτο όμιλο της Β' κατηγορίας του Nations League η Ιρλανδία υποδέχεται την Αρμενία στο Δουβλίνο (21:45 ALPHA/Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες μάχονται για την παραμονή τους. Μετά από πέντε αγωνιστικές, η Ιρλανδία έχει 4 βαθμούς και η Αρμενία 3, άρα οι Βρετανοί απόψε βολεύονται και με την ισοπαλία.

Ιρλανδία - Αρμενία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το πιθανότερο πάντως είναι, ότι το σύνολο του Στίβεν Κένι θα ψάξει μία νίκη, αφενός για να πάρει εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου με 1-0 στο Ερεβάν, αφετέρου για να ευχαριστήσει το κοινό, που θα βρεθεί στο Aviva (η προσέλευση αναμένεται να ξεπεράσει τις 40.000).

Η Ιρλανδία ήταν μαχητική το Σάββατο στο βρετανικό ντέρμπι με τη Σκωτία, στη Γλασκώβη. Μπορεί να έχασε 2-1 με ανατροπή, ωστόσο στο 56' σπατάλησε κραυγαλέο τετ α τετ με τον Πάροτ (Πρέστον) για να κάνει αυτή το 1-2.

Στον αντίποδα, η Αρμενία ήταν αποκαρδιωτική και ηττήθηκε εντός έδρας με 5-0 από την Ουκρανία. Συμπλήρωσε έτσι επτά ήττες στα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια της (1-0-7). Ο τοπικός Τύπος "βράζει" κατά του Χοακίν Καπαρός και ζήτησε την άμεση αποπομπή του Ισπανού ομοσπονδιακού τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας.

"Το παιχνίδι με την Ουκρανία ήταν μία οδυνηρή εμπειρία για τους οπαδούς, αλλά και για εμάς στο τεχνικό επιτελείο και για τους παίκτες. Τώρα θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστική ομάδα και αξίζουμε τη θέση μας σε ένα τόσο δύσκολο γκρουπ. Το συμβόλαιό μου τελειώνει τον Νοέμβριο. Θεωρητικά το παιχνίδι με την Ιρλανδία θα είναι το τελευταίο μου στην εθνική Αρμενίας. Θέλουμε να πετύχουμε το στόχο της σωτηρίας. Ας περιμένουμε λοιπόν το τελευταίο ματς και θα δούμε τι θα γίνει", δήλωσε ο Καπαρός, γνωρίζοντας ότι δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της Αρμενίας και για τα προκριματικά του επόμενου Euro.

Το θετικό για την Αρμενία είναι ότι εξέτισαν ο αρχηγός/στόπερ Χαρογιάν (Ανόρθωση) και ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή μεσοεπιθετικός της ομάδας, Σπερτσιάν (Κράσνονταρ). Αμφότεροι θα είναι στην ενδεκάδα απόψε για τον αγώνα με την Ιρλανδία. Το αρνητικό είναι πως δεν υπολογίζεται πλέον ο Μκχιταριάν (Ιντερ), καθώς έχει αποσυρθεί από την εθνική ομάδα, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκεται και ο ταχύς επιθετικός Ανταμιάν (Κολωνία).

Η Αρμενία στα τελευταία 12 επίσημα παιχνίδια της έχει μείνει άσφαιρη επτά φορές και έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ. Η Ιρλανδία από την άλλη στα τελευταία 15 ματς επίσημα και φιλικά έχει επιβεβαιώσει το Under 3,5 13 φορές. Ο μικρός άσος, ανεβαίνει σε τιμές άνω του 1.90 αν συνδυαστεί με το Under 3,5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλβανία - Ισραήλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αβέβαιο είναι και το μέλλον του Έντι Ρέγια στον πάγκο της εθνικής Αλβανίας από τη στιγμή που δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου στη League A. Η Αλβανία έχασε οριστικά το τρένο μετά την ήττα του Σαββάτου με 2-1 στο Τελ Αβίβ από το Ισραήλ.

Μοιραίοι οι Μπρόγια (Τσέλσι) και Μιχάι (Φαμαλικάο). Ο πρώτος έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ έκανε το λάθος από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ των Ισραηλινών στο 92' και ενώ η Αλβανία πίεζε για την ανατροπή μετά το 1-1 του Ουζούνι στο 88'.

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο το αποψινό ματς με την Ισλανδία (21:45 Novasports News, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες ουσιαστικά θα παίξουν για το ranking τους στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA. Ο Ρέγια είναι δεδομένο πως θα φρεσκάρει την ενδεκάδα και όπως φαίνεται θα προχωρήσει σε τουλάχιστον πέντε αλλαγές. Ανάσες αναμένεται να πάρουν ο κάπτεν/μπακ Χισάι (Λάτσιο) και ο Μπρόγια. Σίγουρα εκτός ο στόπερ Αγέτι (Πορντενόνε), ο οποίος ανέβασε πυρετό.

Σε φάση αναδιοργάνωσης βρίσκεται η Ισλανδία, η οποία μετά την παρουσία της στην τελική φάση του Euro 2016 και την τελική φάση του Μουντιάλ 2018, απέτυχε να προκριθεί στο Euro 2020 και στο Μουντιάλ 2022.

Στην αποστολή του Άρναρ Βίνταρσον βρίσκεται ασφαλώς και ο άσος του Παναθηναϊκού, Χόρντουρ Μάγκουσον. Ο στόπερ των "πράσινων" ήταν βασικός στη φιλική νίκη της Ισλανδίας με 1-0 επί της Βενεζουέλας, την περασμένη Πέμπτη, στην Αυστρία.

Η Ισλανδία έχει τρεις ισοπαλίες στον όμιλο, όλες με Goal/Goal. Στον πρώτο γύρο, στο Ρέικιαβικ είχε φέρει 1-1 με την Αλβανία. 3/3 Goal/Goal στον όμιλο έχει και η Αλβανία.

Στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους σε αλβανικό έδαφος, το 2019, η Αλβανία είχε κερδίσει με 4-2 για τα προκριματικά του Euro. Γενικά, στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, το Goal/Goal έχει επαληθευτεί πέντε φορές. Καλοπληρωμένο στο 2.10, στη λογική ότι αναμένεται ελεύθερο ματς, αφού δεν υπάρχει ισχυρό διακύβευμα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από την αποστολή της Αλβανίας απουσιάζουν οι δύο κορυφαίοι στόπερ, Κουμπούλα (Ρόμα) και Τζιμσίτι (Αταλάντα).

Από εκεί και πέρα, έχει αξία το 3.35 στο anytime του Ουζούνι. Ο 27χρονος φορ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο Τελ Αβίβ, ερχόμενος ως αλλαγή από τον πάγκο. Ο Ρέγια αναμένεται να επιβραβεύσει τον άσο της Γρανάδα και απόψε θα τον ξεκινήσει βασικό. Ο Ουζούνι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα φέτος, έχοντας ήδη έξι τέρματα σε ισάριθμες συμμετοχές με τη Γρανάδα στο πρωτάθλημα της Β' Ισπανίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιρλανδία – Αρμενία: 1 & Under 3,5 (απόδοση 1.94), 21:45
  • Αλβανία – Ισλανδία: Goal/Goal (απόδοση 2.10), 21:45
  • Αλβανία – Ισλανδία: Ουζούνι Anytime (απόδοση 3.35), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ