TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τίμιο το 1.98 της Τιμάο

Coach Vanderlei Luxemburgo of Brazil's Corinthians instructs his players during a Copa Sudamericana quarterfinal first leg soccer match against Argentina's Estudiantes de La Plata at the Neo Quimica Arena, in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, Aug. 22, 2023. (AP Photo/Andre Penner)
Coach Vanderlei Luxemburgo of Brazil's Corinthians instructs his players during a Copa Sudamericana quarterfinal first leg soccer match against Argentina's Estudiantes de La Plata at the Neo Quimica Arena, in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, Aug. 22, 2023. (AP Photo/Andre Penner) © 2023 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η Κορίνθιανς λίγα 24ωρα πριν το κρίσιμο ματς με την Εστουδιάντες για το Copa Sudamericana, καλείται με ροτέισον να επιβεβαιώσει τη δυναμική της έδρας της κόντρα συντηρητική Γκοϊάς. Ποντάρισμα στο 1.98.

Η Κορίνθιανς ομολογουμένως φέτος έκανε κάμποσους λάθος χειρισμούς, ουδείς το κρύβει αυτό. Έβγαλε και από τη ναφθαλίνη τον Λουσεμπούργκο, αλλά κάπως έχει στρώσει. Οι προτεραιότητες είναι ξεκάθαρες για την Τιμάο που έχει ένα ζόρικο πρόγραμμα μπροστά της.

Έκανε γερό ροτέισον κόντρα στην Κρουζέιρο, πιο πολύ πιέστηκε, παρά πίεσε, αλλά όπως και να έχει πήρε το 1-1 κόντρα στη Ζερό. Μεσοβδόμαδα για τα προημιτελικά του Copa Sudamericana ο πολύπειρος κόουτς έπαιξε με βασική ενδεκάδα απέναντι στην Εστουδιάντες. Υπέταξε τους Αργεντινούς 1-0 και έκανε το μίνιμουμ που μπορούσε να κάνει στο Σάο Πάουολο ενόψει της ρεβάνς της Λα Πλάτα που θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα.

Ακολουθεί ένα πολύ ζόρικο καλεντάρι. Έχει ντέρμπι μίσους με την Παλμέιρας την επόμενη αγωνιστική και μετά δύσκολη έξοδο στο Καστελάο κόντρα στη Φορταλέζα και καπάκια ματς με την Μποταφόγκο που πάει να χτυπήσει για τα καλά το πρωτάθλημα.

Σκληρό και ζόρικο ματς το αποψινό κόντρα στη Γκοϊάς. Έχουν αμφότερες κοινό στόχο τις θέσεις του Sudamericana. Βέβαια, η φιλοξενούμενη είναι ακόμα πιο συντηρητική ομάδα και λιγότερη έμπειρη σαφώς. Ο Εβαντζελίστα πάντως κάνει καλή δουλειά, ο κόσμος είναι ικανοποιημένος παρά τη… δυσκοιλιότητα που παρουσιάζει η ομάδα του επιθετικά. Στο τελευταίο χρονικά ματς πήρε το 1-1 κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε σε μια αναμέτρηση που δέχτηκε μεγάλη πίεση και πάλι καλά να λέει που πήρε το Χ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Τιμάο θα πάει με ροτέισον απόψε, έχει όμως ταλέντο από τη μέση και μπροστά, δεν την παίρνει να χάσει το αποψινό κόντρα σε μια σφιχτή ομάδα. Θέλει καλό κλίμα ενόψει Εστουδιάντες και Παλμέιρας. Η φιλοξενούμενη θα το πάει πολύ στην υπομονή. Επτά σερί εντός έδρας νίκες μετρούν οι παίκτες του Λουσεμπούργκο στο Σάο Πάουλο. Στο 1.98 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κορίνθιανς - Γκοϊάς: 1 (απόδοση 1.98), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ