ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τετράδα με γκολ στο 15.50

Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Ρεν | 15 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Ρεν | 15 Φεβρουαρίου 2024 @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Παιχνίδι με μια τετράδα με γκολ από το κυριακάτικο πρόγραμμα.

Όπως κάθε Κυριακή, δύο αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της πρώτης κατηγορίας της Γερμανίας. Μένουμε στο Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν. Και οι δύο έρχονται από ευρωπαϊκά ματς την Πέμπτη. Η Φράιμπουργκ διασύρθηκε με 5-0 στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ, η Λεβερκούζεν αν και έχανε με 2-0 εντός από την Καραμπάγκ, το γύρισε σε 3-2. Δεν θα είναι απλή η αποστολή της Λεβερκούζεν στο Γιουρόπα-Παρκ. Η Φράιμπουργκ έχει κοιτάξει κατάματα φέτος στην έδρα της ομάδες όπως η Μπάγερν, η Γουέστ Χαμ και η Ντόρτμουντ. Σίγουρα αποδεκτό το Goal/Goal, επτά διαδοχικά μετρούν στα μεταξύ τους ματς, στο 1.80 το να σκοράρουν και οι δύο.

Πάμε στην Ιταλία και τη Serie A. Τεράστιο διπλό στο Λέτσε (1-0) για τη Βερόνα και άφησε την τελευταία τριάδα, σε επεισοδιακό φινάλε.. Η Μίλαν την Πέμπτη έπαιξε με τη Σλάβια στην Πράγα για το Europa League, υπερασπιζόμενη το 4-2 του πρώτου αγώνα, τη νίκησε με 3-1 αυτή τη φορά. Στο πρωτάθλημα 1-0 επί της Έμπολι, σε μια προβληματική εμφάνιση. Τέσσερις νίκες στη σειρά έχει στη Βερόνα η Μίλαν αλλά πάντα με ζόρι, η γηπεδούχος είναι σε αγωνιστική άνοδο και μπορεί να κοντράρει. Καλή επιλογή το αμφίσκορο στο 1.95.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Σπουδαία ματς στην Ισπανία, θα ασχοληθούμε με το Σεβίλλη – Θέλτα. Άγγιξε τη νίκη απέναντι στην Αλμερία η Σεβίλλη, όμως έμεινε στο 2-2. Ζευγάρι που παραδοσιακά χαρίζει χορταστικά παιχνίδια. Η Θέλτα πηγαίνει με νέο προπονητή, που συνεπάγεται και με αλλαγή ψυχολογίας. Μπορεί να βρει γκολ, το combo Goal/Goal & Over 2,5 παίζει σε ωραίες τιμές, γύρω από το 2.40.

Συνολικά έξι αναμετρήσεις στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Το μεσημέρι υπάρχει το Ρεμς – Μετς. Μια μόλις νίκη στα 7 τελευταία η Ρεμς, αλλά βγάζει με σχετική επιτυχία δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες κορυφής. Τεράστια ανακούφιση στη Μετς και ξαναμπαίνει δυνατά στη μάχη της παραμονής.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεύτερη φορά φέτος κερδίζει δύο σερί ενώ για πρώτη φορά το συνδύασε κρατώντας τα δίχτυα της ανέπαφα. Οσο στη Ναντ έδειξε όρεξη και επιθετικότητα τόσο με την Κλερμόν έπαιξε προσεκτικά και είχε άγχος. Θα παίξει αμυντικά η Μετς, θα πάει για το βαθμό, είναι πιθανό να μη δούμε καλό ποιοτικά παιχνίδι και να έχει λίγες φάσεις. Επιλογή το under 2,5 στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βερόνα - Μίλαν: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 16:00
  • Σεβίλλη – Θέλτα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.40), 16:00
  • Ρεμς – Μετς: Under 2,5 (απόδοση 1.85), 16:00
  • Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 16:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ