ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τετράδα για γκολ και θέαμα

Οι παίκτες της Γουλβς πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 1 Φεβρουαρίου 2024
Οι παίκτες της Γουλβς πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 1 Φεβρουαρίου 2024 @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Καρέ επιλογών για τους λάτρεις των γκολ από το στοιχηματικό μενού της Τετάρτης.

Τέσσερα παιχνίδια για το Κύπελλο της Αγγλίας στο σημερινό πρόγραμμα. Αμφίρροπο αναμένεται το Γουλβς – Μπράιτον, με συγκινήσεις και με λεπτές ισορροπίες. Προφανώς ψάχνουν να το πάνε όσο μακρύτερα γίνεται, παιχνίδι που δείχνει να πηγαίνει στις λεπτομέρειες, με τον τρόπο που παίζουν υπάρχει χώρος για γκολ. Επιλογή το αμφίσκορο στο 1.55.

Συνεχίζουμε με ματς από το αγγλικό κύπελλο, το Νότιγχαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην Premier League το πράγμα γίνεται όλο και πιο στενάχωρο για τη Νότιγχαμ, 4-2 από την Άστον Βίλα, τραγική ξανά σε εκτός έδρας. Πάνω που έδειχνε να συνέρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ήρθε το εντός 1-2 από τη Φούλαμ και ξανάριξε καταχνιά. Η Νότιγχαμ με φουλ άγχος, ναι μεν θα το ψάξει αλλά αμυντικά έχει θέματα. Η Γιουνάιτεντ θα αναζητήσει μια απάντηση στο σαββατιάτικο, απέδειξε όμως και πάλι πως πίσω χαρίζει γκολ. Επιλογή το over 2,5 στο 1.75.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στη Serie A της Ιταλίας στεκόμαστε στο Σασουόλο – Νάπολι. Η ήττα θρίλερ από την Έμπολι (2-3) αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον προπονητή Αλέσιο Ντιονίζι στη Σασουόλο, που απολύθηκε μετά από θητεία 2,5 ετών. Με την Έμπολι και πάλι ήταν φριχτές οι αμυντικές αδυναμίες. Ο τρίτος φετινός προπονητής Φραντσέσκο Καλτσόνα στη Νάπολι, έκανε ντεμπούτο στο Champions League και το 1-1 με την Μπαρτσελόνα, στο πρωτάθλημα έφερε ισοπαλία-σοκ με 1-1 στο Κάλιαρι. Τέλος ο Ντιονίζι από τη Σασσουόλο, αλλά δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα των νεροβέρντι, που δέχονται γκολ με το φύσημα του ανέμου. Ούτε η Νάπολι πείθει ότι βγήκε από το αδιέξοδο, καλύτερη επιλογή το αμφίσκορο στο 1.70.

Προγνωστικά στοιχήματος

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Βελγίου, με την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ να φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ. Με 2-1 είχαν χάσει στο πρώτο ματς οι γηπεδούχοι, πρέπει να ψάξουν να βρουν γκολ και να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ροντέο τα κάνει όλα της τα παιχνίδια η Ουνιόν, εύκολα σκοράρει, εύκολα δέχεται. Περιμένουμε παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και φάσεις, επιλογή το αμφίσκορο στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο – Νάπολι: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 19:00
  • Ουνιόν Σ.Ζ. – Κλαμπ Μπριζ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.70), 21:30
  • Γουλβς – Μπράιτον: Goal/Goal (απόδοση 1.55), 21:45
  • Νότιγχαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Over 2,5 (απόδοση 1.75), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ