TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τεστ… τίτλου για την Λεβερκούζεν, πάει για… ζημιά η Ατλέτικο

Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Λεβερκούζεν
Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Λεβερκούζεν @ 2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Παιχνίδι με αποδόσεις 2.38 και 2.80 κάνει ο Λάμπρος Μπαλάφας από το κυριακάτικο πρόγραμμα.

Ήρθε η ώρα να αποδείξει η Λεβερκούζεν, αν μπορεί να σηκώσει το βάρος και να αποδείξει όχι την βελτίωσή της, η οποία είναι δεδομένη, αλλά την υποψηφιότητά της για τον τίτλο του πρωταθλητή, για την περιβόητη σαλατιέρα της Bundesliga. Υποδέχεται την Ντόρτμουντ η οποία βρίσκεται 10 βαθμούς πίσω και αν την κερδίσει ουσιαστικά θα την βγάλει από τώρα εκτός διεκδίκησης. Η Λεβερκούζεν μετράει 8 σερί νίκες (ισοφάρισε το ρεκόρ της), είναι ασταμάτητη και στην Ευρώπη, πέρασε εύκολα την Πέμπτη από τη Σουηδία με 2-0 επί της Χάκεν, με τον Τσάμπι Αλόνσο να κάνει αλλαγές.

Με σούπερ ψυχολογία θα παραταχθεί και η Ντόρτμουντ μετά την τεράστια νίκη 3-1 επί της Μίλαν στο Μιλάνο, η οποία της εξασφάλισε θέση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα.

Με την… σκληράδα της ομάδας του Σιμεόνε

Μεγάλο ματς θα διεξαχθεί στην Βαρκελώνη ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση και στο -7 από Ρεάλ και Τζιρόνα. Οι μπλαουγκράνα ξεπέρασαν τον… σκόπελο της Πόρτο μεσοβδόμαδα, αλλά πάλι ανασταλτικά είχαν προβλήματα, δέχθηκαν πρώτοι γκολ και αρκετές φάσεις. Οι ροχιμπλάνκος είναι πιο σταθεροί, πέτυχαν μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Φέγενορντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουν τώρα να σπάσουν την κακή παράδοση στην Βαρκελώνη, κέρδισαν τελευταία φορά εκεί από το 2006, σε 17 ματς 12 ήττες, 5 ισοπαλίες. Κεντρικό πρόσωπο ο Ζοάο Φέλιξ θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, ο Τσάβι περιμένει πολλά από τον Πορτογάλο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Την έχουμε στηρίξει και μας έχει δικαιώσει σταθερά η Λεβερκούζεν από την αρχή της σεζόν, θα κάνουμε το ίδιο και σήμερα, σε ένα ματς… αποδείξεων. Η Ντόρτμουντ είναι υψηλότατο εμπόδιο, αλλά στα δικά μου μάτια, οι γηπεδούχοι είναι πιο ποιοτικό σύνολο, πάμε σε 1 & Goal/Goal στο 2.80.

Η προϊστορία δείχνει ξεκάθαρα Μπαρτσελόνα, αλλά η φόρμα και η εικόνα των δύο ομάδων, αφήνουν πολλά περιθώρια στην Ατλέτικο για να απειλήσει και να κάνει… ζημιά. Θα πάμε με την ομάδα του Σιμεόνε, επιλογή μας είναι το Χ2 & over 1.5 στο ικανοποιητικό 2.38.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.80), 18:30
  • Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο: Χ2 & over 1.5 (απόδοση 2.38), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ