ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: "Τελικός" πρόκρισης στο Σαντιάγο

Ο τεχνικός της Κόλο Γκουστάβο Κιντέρος
Ο τεχνικός της Κόλο Γκουστάβο Κιντέρος © 2023 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα παιχνίδια του έκτου ομίλου από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ολοκληρώνεται απόψε η φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον έκτο όμιλο, όπου η Μπόκα είναι πρώτη με 10 βαθμούς και ακολουθούν η Ντεπορτίβο Περέιρα με 7, η Μονάγας με 5 και η Κόλο Κόλο με 5. Υπενθυμίζεται ότι στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες και η τρίτη συνεχίζει στο Σουνταμερικάνα.

Η Μπόκα έχει ασφαλώς κλειδώσει την πρόκρισή της και τυπικά χρειάζεται έναν βαθμό στο ματς με τη Μονάγας για να εξασφαλίσει και την πρωτιά. (30/06 01:00 Live από το SPORT24) Στον αντίποδα, η ομάδα της Βενεζουέλας ψάχνει νίκη μέσα στο Μπομπονέρα για να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Αυτή τη στιγμή η Μονάγας έχει 3-4 γκολ, η Κόλο Κόλο 3-5 και η Ντεπορτίβο Περέιρα 5-5.

Φυσικά για καμία ομάδα από τη Βενεζουέλα δεν είναι απλή υπόθεση να βγάλει διπλό μέσα στο Μπομπονέρα, πόσο μάλλον για τη Μονάγας, που έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία 14 επίσημα παιχνίδια της και είναι 10η στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η Μπόκα έρχεται από το ταπεινωτικό 4-0 στην έδρα της Γοδόι Κρουζ για το πρωτάθλημα της Αργεντινής και σίγουρα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση. Παρότι λοιπόν το κίνητρο είναι ουσιαστικά μονόπλευρο, ο άσος ξεπερνάει οριακά το 1.40. Προτιμότερο το Over 2,5 στο 1.85 στη λογική ότι η μεν Μονάγας είναι υποχρεωμένη να ψάξει αποτέλεσμα στο Μπουένος Αϊρες, η δε Μπόκα θα προσπαθήσει να σβήσει από τη μνήμη της την ήττα από τη Γοδόι Κρουζ.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Κόλο Κόλο πρακτικά δίνει τελικό πρόκρισης στο Σαντιάγο με την Ντεπορτίβο Περέιρα (30/05 01:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Οι Χιλιανοί αν κερδίσουν και παράλληλα δεν επικρατήσει η Μονάγας στην Αργεντινή, θα περάσουν ως δεύτεροι στους "16". Στον αντίποδα, η ομάδα της Κολομβίας βολεύεται και με ισοπαλία.

Η Κόλο Κόλο είναι ασφαλώς πολύ πιο βαριά φανέλα, ωστόσο ζορίζεται πολύ στο γκολ και δεν είναι τυχαίο ότι μετράει 10 Under 2,5 στα τελευταία 12 ματς. Η Ντεπορτίβο είχε την ευκαιρία να καθαρίσει την πρόκριση από την 5η αγωνιστική, ωστόσο έχασε στη Βενεζουέλα από τη Μονάγας, πληρώνοντας την απειρία της στις διεθνείς υποχρεώσεις.

Ο άσος άνοιξε στο 1.60, ωστόσο έχει πλέον υποχωρήσει σε αρκετούς μπουκ ακόμη και κάτω από το 1.50. Στη λογική ότι θα γίνει ένα ματς υπομονής, μπορούμε να ζητήσουμε τον άσο με Under 3,5 για να πάμε σε απόδοση 2.15. 5x5 Under 3,5 μετράει η Ντεπορτίβο στον όμιλο, 5x5 Under 2,5 η Κόλο Κόλο!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα – Μονάγας: Over 2,5 (απόδοση 1.85), 01:00
  • Κόλο Κόλο – Ντεπορτίβο Περέιρα: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.15), 01:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ