TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τελικός για γερά νεύρα στο θρυλικό Μαρακανά, στοίχημα σε δύο επιλογές

View of the Maracana stadium a day ahead of the Copa Libertadores championship match between Argentina's Boca Juniors and Brazil's Fluminense, in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Nov. 3, 2023. (AP Photo/Bruna Prado)
View of the Maracana stadium a day ahead of the Copa Libertadores championship match between Argentina's Boca Juniors and Brazil's Fluminense, in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Nov. 3, 2023. (AP Photo/Bruna Prado) © 2023 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Μπόκα Τζούνιορς και Φλουμινένσε κοντράρονται στο Ρίο και στο θρυλικό Μαρακανά για το Άγιο Δισκοπότηρο του λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές διπλασιασμού.

Το σπουδαιότερο ματς της εβδομάδας διεξάγεται στο Ρίο, στο θρυλικό Μαρακανά. Η Φλουμινένσε, ούσα τυπικά φιλοξενούμενη υποδέχεται στην έδρα της την Μπόκα Τζούνιορς, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για το τρόπαιο του Copa Libertadores. Σαφέστατα πιο έμπειρη η Μπόκα από τέτοιους τελικούς, αλλά η Φλου είναι από τις μεγάλες δυνάμεις του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ενώ ο Ντινίζ έχει χτίσει μια καλοστημένη ομάδα. Πλήθος κόσμου έχει βρεθεί στο Ρίο, η αστυνομία έπεσε έξω, δεν ανέμενε τόσους πολλούς Αργεντινούς, περίπου 100 χιλιάδες βρίσκονται στο Ρίο και όλοι καταλαβαίνετε τι σημαίνει μάχη μεταξύ Αργεντινών και Βραζιλιάνων. Τα επεισόδια δεν έλειψαν, ακολούθησαν συλλήψεις και χρήση χημικών. Μέχρι και σκέψη να γίνει ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών υπήρχε.

Η Μπόκα έχει δείξει εδώ και μια διετία πόσο θέλει αυτό το τρόπαιο, τόσο με τον Μπατάλια, όσο και με τον Αλμιρόν στον πάγκο. Θέλει να ισοφαρίσει τα επτά τρόπαιο της Ιντεπεντιέντε που είναι η κορυφαία επίδοση στην ιστορία της διοργάνωσης. Έφτασε μετά κόπων και βασάνων ως το φινάλε, μόνο ισοπαλίες στα 6 τελευταία, ήτοι στη νοκ άουτ φάση και κατά συνέπεια έπαιρνε το εισιτήριο μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Στο Copa de la Liga είναι εκτός playoffs και δύσκολα θα προλάβει να μπει, αν και το τρόπαιο δεν αποτελούσε προτεραιότητα.

Η Φλουμινένσε έχει παίξει πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο, από τη μέση και μπροστά διαθέτει αξιόλογους παίκτες και ποιότητα. Όλοι περιμένουν πώς και πώς αυτό το ματς και επιτέλους να κατακτήσουν την κούπα, 0/2 μετράει η Φλου ως τώρα σε διεθνείς τελικούς. Εντυπωσιακή στα νοκ άουτ με ρεκόρ 4-2-0, όλη η ενέργεια και προσοχή έχει πέσει στον τελικό και για αυτό στο Brasileirao εδώ και καιρό παίζει με ρεζέρβες. Στα θετικά ότι μετά από πολύ καιρό δεν έχει γεμάτο ιατρικό δελτίο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται ο Μαρσέλο, ο Γκάνσο με τον Κάνο σε πιο δημιουργικό ρόλο, ενώ παίζεται η θέση για την αιχμή του δόρατος. Χωρίς τον Ρόχο λόγω τιμωρίας από την άλλη η Μπόκα, που είναι ένα κλικ πιο σκληρή στην οπισθοφυλακή της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο δια ταύτα, η Μπόκα έχει το ειδικό βάρος της φανέλας, πήγε τόσο πολύ στην υπομονή και στην προσοχή τα προηγούμενα νοκ άουτ, πάει με άλλον αέρα, αφού άφησε εκτός την πανίσχυρη Παλμέιρας. Η Φλου λόγω έδρας και μόνο είναι φαβορί, θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένες οι αποδόσεις. Δεν έχει ανάλογη εμπειρία, δεν μπορεί να ρίξει τόσο ξύλο όσο η Μπόκα, παίζει όμως πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο από την αντίπαλό της. Μετράει όμως αυτό σ’ έναν τελικό; Από ένα γκολ η καθεμία πάντως το έχει, δεν αποκλείεται να δούμε και παράταση. Ο τελικός έχει παράταση σε σχέση με τις προηγούμενες φάσεις που σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο πηγαίναμε κατευθείαν στα πέναλτι.

Σε ό,τι αφορά στα ειδικά στοιχήματα το όριο στις κάρτες είναι υψηλό και ας μιλάμε για μάχη Αργεντινών και Βραζιλιάνων. Συν τοις άλλοις ο Κολομβιανός ρέφερι Βιλμάρ Ρολντάν δεν έχει τη φήμη του καρτάκια. Στον διπλασιασμό το Under 6,5 κάρτες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Φλουμινένσε: Goal/Goal (απόδοση 2.07), 22:00
  • Μπόκα Τζούνιορς - Φλουμινένσε: Under 6,5 κάρτες (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ