BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα προβλήματα της Γιουνάιτεντ και το DNA της Λιόν

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα προβλήματα της Γιουνάιτεντ και το DNA της Λιόν
@2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από τα πρωταθλήματα της Premier League και της Ligue 1.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Μπέρνλι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν φτάσει ακόμα σε θετικό αποτέλεσμα στην επιστροφή τους στην Premier League (0-1-3), όμως οι αρκετές μεταγραφές χρειάζονται και χρόνο προσαρμογής στα δεδομένα του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό είναι πως στον τελευταίο αγώνα εκτός έδρας με την Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν άκρως ανταγωνιστική (1-1, 14-10 οι τελικές, 4-3 στην εστία).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε πολύ κακή κατάσταση αγωνιστικά και όχι μόνο. Τρέχει σερί 2-0-3 και ακόμα και στις 2 νίκες της δεν ήταν πειστική με την παρουσία της συνολικά, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 4-3 από την Μπάγερν Μονάχου για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, όμως, υπάρχει πρόβλημα και ως προς το κλίμα των αποδυτηρίων, με τα τελευταία ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για ρήξη ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές των κόκκινων διαβόλων στην προπόνηση.

Η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, με βάση και τις αποδόσεις, με το διπλό να φτάνει κοντά στο 1,70, όμως με βάση την εικόνα της αλλά και τα εσωτερικά της προβλήματα, δεν βλέπουμε πώς θα υποστηρίξει αυτή την απόδοση. Η Μπέρνλι δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, όμως έχει δρόμο μπροστά της και θα δείξει το καλό της πρόσωπο, ενώ αν πάει σε παιχνίδι αντεπιθέσεων μπορεί να βρει γκολ. Θα πάμε, λοιπόν, στον άσο που προσφέρεται στο 4.50.

Συνεχίζουμε με τη Ligue 1 και τον αγώνα της Μπρεστ με τη Λιόν. Ανάποδη πορεία και εντυπώσεις, συγκριτικά με τα brand name τους. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τη σεζόν όντας ανάμεσα στα φαβορί για υποβιβασμό, κι όμως είναι στην 3η θέση με μόλις μία ήττα σε πέντε αγωνιστικές και ερχόμενη από διπλό με ανατροπή στη Ρεμς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λιόν από την άλλη, μπορεί να ήταν η απόλυτη δύναμη στο πρωτάθλημα κάποτε, φέτος όμως έχει ξεκινήσει με ρεκόρ 0-2-3 όντας στη 16η θέση. Μάλιστα προχώρησε και σε αλλαγή προπονητή, με τον άλλοτε παίκτη της, Φάμπιο Γκρόσο να αναλαμβάνει τα ηνία και έριξε το βάρος στην ψυχολογία της ομάδας. Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ως τώρα ούτε για την τακτική, ούτε για τα πρόσωπα που θα δούμε στο τερέν, αν και μιλάμε για ένα ρόστερ με λίγες επιλογές.

Αυτό που κρατάμε, πάντως, είναι πως η Λιόν κρατάει ακόμη το DNA της μεγάλης ομάδας και η Μπρεστ πιθανό να καθίσει λίγα μέτρα πιο πίσω σε τέτοιο ματς. Γι’ αυτό και μας αρέσει σαν επιλογή η τιμή αουτσάιντερ στα περισσότερα κόρνερ για τη Λιόν, στο 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1 (απόδοση 4.50), 22:00
  • Μπρεστ – Λιόν: Λιόν περισσότερα κόρνερ (απόδοση 2.25), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παίζουν μπάλα στο BetMarket.gr με καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ