ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τα late γκολ της Νασιονάλ και το ροτέισον της Κορίνθιανς

Οι παίκτες της Νασιονάλ πανηγυρίζουν κόντρα στην Ιντερνασιονάλ, σε παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερταδόρες 2023
Οι παίκτες της Νασιονάλ πανηγυρίζουν κόντρα στην Ιντερνασιονάλ, σε παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερταδόρες 2023 © 2023 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Νασιονάλ - Μετροπολιτάνος και Κορίνθιανς - Λίβερπουλ για το Κόπε Λιμπερταδόρες.

Με το δεύτερο σκέλος των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις στο δεύτερο γκρουπ, όπου τρεις ομάδες διεκδικούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στους "16". Πρώτη αυτή τη στιγμή είναι η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν με 10 βαθμούς, δεύτερη η Ιντερνασιονάλ με 9 και τρίτη η Νασιονάλ Μοντεβίδεο με 8.

Η ομάδα της Ουρουγουάης υποδέχεται την αποκλεισμένη Μετροπολιτάνος (29/06 01:00 Live από το SPORT24), η οποία είναι χωρίς βαθμό στον όμιλο μετά από πέντε αγωνιστικές. Η Νασιονάλ αν κερδίσει απόψε εξασφαλίζει την πρόκρισή της στη νοκ άουτ φάση, ανεξαρτήτως τι θα γίνει στο Πόρτο Αλέγκρε, ανάμεσα στην Ιντερνασιονάλ και την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν.

Το εντυπωσιακό με τη Νασιονάλ είναι πως κέρδισε την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, τη Μετροπολιτάνος, στη Βενεζουέλα, 2-1 με γκολ στο 91'. Ακολούθησε η εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν με γκολ στο 96'. Στην τρίτη στροφή πήρε ισοπαλία στη Βραζιλία από την Ιντερνασιονάλ, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 91', ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πήρε πολύτιμο 1-1 από τους Βραζιλιάνους, στο Μοντεβίδεο, με γκολ στο 89'!

Εν ολίγοις, η Νασιονάλ έχει πετύχει late γκολ στα τέσσερα από τα πέντε ματς του γκρουπ. Στο 1.85 να μπει απόψε ένα τέρμα μετά το 76', σαφώς πιο ενδιαφέρουσα επιλογή από τον πενιχρό άσο του 1.13.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον πέμπτο όμιλο έχει κριθεί η πρώτη δυάδα. Στην επόμενη φάση θα συνεχίσουν η Αρχεντίνος Τζούνιορς και η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε. Αντίθετα, είναι ανοιχτή ακόμη η τρίτη θέση, για την οποία θα μονομαχήσουν απόψε η Κορίνθιανς με τη Λίβερπουλ Μοντεβίδεο (29/06 03:30 Live από το SPORT24).

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 4 βαθμούς, ωστόσο η Κορίνθιανς υπερέχει στη διαφορά τερμάτων, επομένως βολεύεται και με την ισοπαλία. Βέβαια, ο Βαντερλέι Λουσεμπούργκο αναμένεται να κάνει διευρυμένο ροτέισον, δίνοντας ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά. Είναι λοιπόν εμφανές πως οι Βραζιλιάνοι δεν θα τα βάψουν μαύρα αν δεν συνεχίσουν στο Σουνταμερικάνα, καθώς ενδιαφέρονται περισσότερο για το Μπραζιλεϊράο, όπου βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι ο άσος, ενώ άνοιξε στο 1.30 κατά μέσο όρο, έχει πλέον ξεπεράσει το 1.70 σε πολλές εταιρίες. Αντίθετα, το διπλό κατρακύλησε από τιμές άνω του 8.50 στο 4.70-4.80. Στο 2.15 το Χ2 των Ουρουγουανών, που μετρούν 3x3 νίκες τον Ιούνιο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Επίσης, στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του Λιμπερταδόρες η Λίβερπουλ έφερε 2-2 με την πρωτοπόρο Αρχεντίνος εντός έδρας, κέρδισε 1-0 τη δεύτερη Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγιε κι έχασε οριακά με 2-1 στο Μπουένος Άιρες από την Αρχεντίνος με γκολ στο 95'.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νασιονάλ – Μετροπολιτάνος: Γκολ μετά το 76' (απόδοση 1.85), 01:00
  • Κορίνθιανς – Λίβερπουλ: Χ2 (απόδοση 2.15), 03:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ