BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα Goal/Goal πληρώνουν στα ντέρμπι

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα Goal/Goal πληρώνουν στα ντέρμπι
INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Ελλάδα και Ισπανία.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι πράσινοι μετρούν δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες στην εποχή Φατίχ Τερίμ. Κόντρα στον Παναιτωλικό δεν πραγματοποίησε τόσο καλή εμφάνιση. Το σημερινό αποτελεί το πρώτο ντέρμπι για τον Τούρκο προπονητή στην ομάδα και μένει να δούμε πως θα το προσεγγίσει. Σε αυτή τη νέα εποχή βλέπουμε πως πλέον δεν έχει ο καθένας έναν ξεκάθαρο ρόλο, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες συγκριτικά με την περίοδο Γιοβάνοβιτς, αλλά υπάρχει ένα πιο ευέλικτο σχήμα.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη ηττήθηκε από την ΑΕΚ (1-2), όμως έχει πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Η εμφάνιση του ήταν καλή στο επιθετικό μισό του γηπέδου και δημιούργησε φάσεις και γκολ, όμως αμυντικά εμφάνισε πάλι τα συνήθη προβλήματα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα φλύαρο στυλ επιθετικά και δεν έχουν ουσία.

Μιλάμε για το κλασικό ντέρμπι όπου διασταυρώνουν τα ξίφη τους δύο καλές ομάδες, που προσπαθούν στις αναμετρήσεις τους να έχουν την υπεροχή. Αμφότερες προσπαθούν να επιτεθούν αρκετά, ενώ καμιά τους δεν εμπνέει και τόση σιγουριά αμυντικά. Θα πάμε, λοιπόν, στο Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι της Μαδρίτης για το ισπανικό Supercopa ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο. Οι μερένγκες είχαν να αντιμετωπίσουν τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο της Αρανδίνα (Δ’, 3-1) για το Κύπελλο. Ουσιαστικά καθάρισε το ματς με δύο γρήγορα γκολ στην επανάληψη (54’ – 55’). Η Ατλέτικο από την άλλη αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στη Λούγκο (Γ’, 3-1) στο Κύπελλο. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν και οι Γκριζμάν, Μοράτα στην επανάληψη, ενώ κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Όμπλακ. Πρακτικά, λοιπόν, είχε μεγαλύτερη επιβάρυνση στους ποδοσφαιριστές της συγκριτικά με αυτούς της νυν αντιπάλου της.

Το ματς πιστεύουμε πως θα έχει γκολ, συνεπώς εάν ανοίξει το σκορ οποιανδήποτε εκ των δύο (ιδίως νωρίς) είναι εφικτό να απαντήσει η άλλη. Επίσης, η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει 4/6 και η Ατλέτικο 3/4, αμφότερες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Επιπλέον, βρήκαν δίχτυα και οι δύο στις 4/4 συναντήσεις τους. Tο Goal/Goal έχει απόδοση 1.75 και θα αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 21:00
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 21:30

Τα Κύπελλα όλων των χωρών και οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ