BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ του Ολυμπιακού και το ειδικό στην Τούμπα

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η σημερινή στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις ευρωπαϊκές περιπέτειες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Κλείνει η περίοδος των προκριματικών για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σήμερα και οι δύο εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, δίνουν τις μάχες τους κόντρα σε Τσουκαρίτσκι και Χαρτς αντίστοιχα.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι στη Σερβία, η Τσουκαρίτσκι εμφανίστηκε αρκετά κατώτερη τον περιστάσεων στο “Γ. Καραϊσκάκης” και έχασε δίκαια, ενώ τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν κυλήσει ακόμη χειρότερα. Οι ελπίδες πρόκρισης ελάχιστες, με δεδομένη και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Όσον αφορά το σημερινό αγώνα, η σερβική ομάδα οφείλει να παίξει επιθετικά αν θέλει να διεκδικήσει κάτι από το ματς, αν και αυτό θα κάνει πιο ευάλωτη την ήδη αδύναμη άμυνα της.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με ανεβασμένη ψυχολογία στη Σερβία, μετρώντας δύο συνεχόμενες εύκολες νίκες και έχει χρόνο να δουλέψει σε ήρεμο κλίμα. Θυμίζουμε πως την Κυριακή κέρδισε άνετα με 4-0, τον Ατρόμητο. Στον σημερινό αγώνα οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τον έλεγχο του ρυθμού και στόχος τους είναι να πιέσουν ασφυκτικά τον αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερη ομάδα, εξ ου και ο φαβοριτισμός τους, με βάση τις αποδόσεις. Η πρόκριση φαντάζει εξασφαλισμένη, όμως το αποτέλεσμα μόνο αδιάφορο δεν είναι, μιας και οι ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη ψυχολογίας, αλλά και ευρωπαϊκούς βαθμούς. Στοιχηματικά, το ενδιαφέρον βρίσκεται στο combo 2 & Over 1.5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς. Ο Δικέφαλος του Βορρά έφυγε με το διπλό από τη Σκωτία και πλέον έχει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Συνολικά μπορούμε να πούμε πως έλεγξε το παιχνίδι και κατάφερε να διεισδύσει αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, κυρίως από τα πλάγια, χωρίς όμως να έχει ανάλογη απόδοση και αμυντικά. Στο σημερινό αγώνα αναμένεται να μείνει πιστός στο πλάνο και να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του ρυθμού.

Η Χάρτς μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό, δεν τα κατάφερε όμως, οπότε στον επαναληπτικό θα ψάξει την ανατροπή. Με βάση τα αποτελέσματα, πάντως, το μυαλό της είναι στην ευρωπαϊκή μάχη, με δεδομένο πως έχασε από τη Νταντί (1-0) για το πρωτάθλημα την Κυριακή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η λογική λέει πως επειδή οι Σκωτσέζοι θα ψάξουν την ανατροπή, θα έχουν επιθετική προσέγγιση. Οι Σκωτσέζοι απειλούν κυρίως με μεγάλες μπαλιές και περιμένουν πολλά από τον Σάνκλαντ, ο οποίος είναι ο κύριος αποδέκτης των δημιουργιών, πράγμα που την κάνει κάπως προβλέψιμη, αν και σε περίπτωση που βρει χώρους μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη.

Πάνω στον Σάκλαντ θα πατήσουμε με ένα ειδικό σημείο. Ο Σκωτσέζος επιθετικός μετρά πέντε γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια της ομάδας του και αποτελεί την αιχμή του δόρατος της. Η επιλογή να έχει ο Σάνκλαντ Over 0.5 προσπάθεια στην εστία, βρίσκεται σε απόδοση 1.75 και αποτελεί μια αρκετά αξιόλογη επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Χαρτς: Σάκλαντ over 0,5 προσπάθειες στην εστία (απόδοση 1.75), 20:30
  • Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός: 2 και over 1,5 (απόδοση 2.00), 21:00

Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ