BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ στην Γερμανία και το ειδικό της ΑΕΚ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ στην Γερμανία και το ειδικό της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για το Europa League.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Φράιμπουργκ εκτός έδρας. Η Φράιμπουργκ μετρά μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της (1-2-3), δείγμα της μέτριας φόρμας της, όμως μιλάμε για μια ομάδα με πολύ αποτελεσματική επίθεση. Βέβαια, αμυντικά έχει ζητήματα, όμως σε κάθε περίπτωση περιμένουμε να παίξει σε υψηλό ρυθμό και να επιδιώκει συχνά να χτίζει τις επιθέσεις της με ταχύτητα.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναιτωλικό με 3-1 και έρχεται με καλή ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κυνηγήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση, αρχής γενομένης από σήμερα.

Θα αποφύγουμε κάποιο σημείο νίκης και θα προτιμήσουμε να πάμε στα γκολ και στο combo Goal/Goal & Over 2.5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.10. Τόσο οι Γερμανοί, όσο και οι ερυθρόλευκοι, είναι ομάδες που έχουν αποτελεσματικές επιθέσεις και μέτριες άμυνες, οπότε περιμένουμε γκολ... και θέαμα.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράιτον. Η Ένωση έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία της. Όσον αφορά το Europa League, είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Μαρσέιγ (0-2), η οποία ήταν η δεύτερη διαδοχική στη διοργάνωση. Αν κερδίσει σήμερα, θα πιάσει τη Μπράιτον, από την οποία υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Θυμίζουμε πως στην τελευταία αγωνιστική, η Ένωση αγωνίζεται στην έδρα του Άγιαξ.

Η Μπράιτον έχει έξι σερί αγώνες χωρίς (3-3-0), σε όλες τις διοργανώσεις και η φόρμα της μπορεί να χαρακτηριστεί καλή. Στον όμιλο, βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έναν μόλις βαθμό πίσω από τη Μαρσέιγ την οποία αντιμετωπίζει στο γήπεδο της την τελευταία αγωνιστική. Στα θετικά για τους γλάρους είναι η επιθετική της λειτουργία που είναι πολύ αποτελεσματική και έχει βρει δίχτυα και στα 10 τελευταία παιχνίδια της, ενώ στα αρνητικά μπαίνει σίγουρα το ότι έχει δεχθεί τέρμα σε οκτώ από αυτά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η ΑΕΚ μόνο εύκολο έργο δεν έχει, μιας και αντιμετωπίζει μια ομάδα που, ειδικά επιθετικά, εντυπωσιάζει. Η Μπράιτον είναι αρκετά ποιοτικό σύνολο και στην εποχή Ντε Τζέρμπι έχει ανέβει επίπεδο, συνεπώς δίκαια η ελληνική ομάδα θεωρείται το αουτσάιντερ. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στον συγκεκριμένο αγώνα είναι ένα ειδικό στα στατιστικά.

Το Over 13.5 φάουλ της ΑΕΚ προσφέρεται σε απόδοση 1.88 και το σκεπτικό μας είναι πως η ομάδα του Αλμέιδα δεν θα αφήσει, όσο περνά από το χέρι της, τους Άγγλους να χτίσουν τον ρυθμό τους, ενώ έτσι κι αλλιώς πρόκειται για ένα σύνολο που πιέζει με ένταση και σε υψηλό ρυθμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 19:45
  • ΑΕΚ - Μπράιτον: Over 13,5 φάουλ ΑΕΚ (απόδοση 1.88), 19:45

Οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με προγνωστικά Europa League και προγνωστικά Conference League

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ