BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ στην Αγγλία και το ντέρμπι στην Φλωρεντία

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ στην Αγγλία και το ντέρμπι στην Φλωρεντία
@2023 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την Αγγλία και την Ιταλία, με τα γκολ να είναι στο προσκήνιο.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την Premier League και την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Άστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 από την Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να μπει τέλος στο αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων σε επίπεδο πρωταθλήματος (0-3-0). Όπως πέρσι έτσι και φέτος αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της εντός έδρας, τρέχοντας σερί 1-3-0 και έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της. Η Άστον Βίλα διανύει μία εκπληκτική περίοδο, μιας και μετρά δύο διαδοχικές νίκες, στις οποίες πέτυχε 7 τέρματα, έχοντας σκαρφαλώσει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Μοναδικό της αρνητικό στοιχείο είναι οι εμφανίσεις της εκτός έδρας, όπου παρουσιάζει αστάθεια, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα της (2-1-2 το σερί της στις πέντε εξόδους της στην Premier League).

Η Νότιγχαμ δημιουργεί και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία στην έδρα της, όμως και στα 4 εντός έδρας παιχνίδια της έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ. Η Άστον Βίλα δίνει δικαιώματα εκτός έδρας, επιθετικά, όμως, διαθέτει τρομερό πλουραλισμό. Το σημείο που ταιριάζει περισσότερο σε αυτό το ματς είναι το combo bet Goal/Goal & Over 2,5 του 2.10.

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι στην Φλωρεντία ανάμεσα στην Φιορεντίνα και την Γιουβέντους. Θυμίζουμε πως ο χαρακτήρας ντέρμπι κολλά ακριβώς επειδή πολλοί παίκτες της Φιορεντίνα έχουν πάρει τον δρόμο για το Τορίνο και αυτό έχει δημιουργήσει το μίσος των Βιόλα για τη Μεγάλη Κυρία. Χαρακτηριστικό και τελευταίο παράδειγμα είναι το βασικό επιθετικό δίδυμο των Βλάχοβιτς και Κιέζα, το οποίο επιστρέφει εκεί που μεγαλούργησε αλλά για άλλη μία φορά ως αντίπαλοι. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι έχουν ευρωπαϊκή αναμέτρηση την Πέμπτη, την ώρα που η Μεγάλη Κυρία δεν μετέχει φέτος στις διασυλλογικές διοργανώσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχουμε δύο ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η Γιουβέντους με όπλο την άμυνα και την αποτελεσματικότητά της στην επίθεση φτάνει στα θετικά αποτελέσματα. Η Φιορεντίνα από την άλλη σκοράρει με ευκολία αλλά στην άμυνα δίνει πολλά δικαιώματα. Γνωρίζοντας την διαφορά ποιότητα μεταξύ των ρόστερ, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να είναι πιο προσεκτικοί κόντρα στους παλιούς τους παίκτες. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στην Γιουβέντους, ενώ δεν αναμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Με βάση τα παραπάνω, βρίσκουμε αξία στο Combo Χ2 & Under 3,5 σε απόδοση 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 16:00
  • Φιορεντίνα - Γιουβέντους: Χ2 & Under 3,5 (απόδοση 1.90), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ