TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα δίνει όλα η Γκρέμιο, σε κρίση η Φλα

Coach Renato Gaucho of Brazil's Flamengo instructs his players during their Copa Libertadores final soccer match against Brazil's Palmeiras in Montevideo, Uruguay, Saturday, Nov. 27, 2021. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Coach Renato Gaucho of Brazil's Flamengo instructs his players during their Copa Libertadores final soccer match against Brazil's Palmeiras in Montevideo, Uruguay, Saturday, Nov. 27, 2021. (AP Photo/Natacha Pisarenko) © 2022 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Η Γκρέμιο παίζει τα ρέστα της στο Ρίο κόντρα στη Φλαμένγκο στη ρεβάνς του 2-0 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Βραζιλίας. Ποντάρισμα στο 1.75.

Ώρα ρεβάνς στο Κύπελλο Βραζιλίας, που πλέον βρισκόμαστε στην ημιτελική φάση. Στο θρυλικό Μαρακανά η Φλαμένγκο καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Γκρέμιο. Έκανε καλή εμφάνιση τότε, η Γκρέμιο την πίεσε, αλλά η Φλα ήταν ανώτερη.

Η ομάδα του Γκαούσο όμως θα παίξει τα ρέστα της απόψε, θα τα δώσει όλα για όλα. Είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, θα πάει με δυνατή ενδεκάδα και επικρατεί αισιοδοξία.

Περνάει μίνι κρίση η Φλαμένγκο, δίνει πολλά δικαιώματα με την ανασταλτική λειτουργία της. Σφαλιάρα με 3-0 από την Κουιαμπά, 3-1 στο Libertadores από την Ολίμπια και αποκλεισμός, 1-1 από τη Σάο Πάουλο στο πρωτάθλημα πριν τρεις μέρες. Η κρίση είναι έκδηλη, ενώ επικρατούν και τριγμοί στο εσωτερικό με διάφορα επεισόδια που έχουν προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτή την κατάσταση θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η Γκρέμιο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το 2-0 του πρώτου αγώνα δίνει σημαντικό προβάδισμα στη Φλα, αλλά κάνει νερά η ομάδα. Η Γκρέμιο πατάει γερά στα πόδια της, είχε ανάγκη από αυτοπεποίθηση και την απέκτησε την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη κόντρα στη Φλουμινένσε με 2-1 που έβγαλε τσαγανό και καθαρό μυαλό από ένα σημείο και έπειτα. Στο κάδρο το εκατέρωθεν γκολ, μπορεί να σκοράρει από μια φορά έστω η κάθε ομάδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλαμένγκο - Γκρέμιο: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ