TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα δίνει όλα η Φορταλέζα στην Ασουνσιόν

Ο τεχνικός της Φορταλέζα Πάμπλο Βοϊβόδα
Ο τεχνικός της Φορταλέζα Πάμπλο Βοϊβόδα © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Για τα προκριματικά του Copa Libertadores η Φορταλέζα παίζει τα ρέστα της στην Ασουνσιόν κόντρα στη Σέρο Πορτένιο. Ποντάρισμα στο 1.95.

Ώρα ρεβάνς για τα προκριματικά του Copa Libertadores. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, όποιος προκριθεί πάει στους ομίλους του θεσμού. Σε περίπτωση ισορροπίας του σκορ η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Στην Ασουνσιόν η Σέρο Πορτένιο φιλοξενεί τη Φορταλέζα σ’ ένα ματς που οι Παραγουανοί έχουν προβάδισμα πρόκρισης. Πιο ποιοτικοί οι Βραζιλιάνοι, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το Καστελάο, όπως το συνηθίζουν, το έδειξαν και πέρσι πως στη Σεαρά αγχώνονται όταν δίνουν διεθνή αγώνα σε τέτοιο επίπεδο. Η Σέρο Πορτένιο δεν περνάει καλά παραδοσιακά, αλλά αυτή τη φορά έφυγε με τη νίκη με 1-0. Αναμενόταν πιο συντηρητική, αλλά έκανε το παιχνίδι της τελικά, ανοίχτηκε, έκανε φάσεις και επικράτησε, ενώ για μισή ώρα έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα. Στο 34’ το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Είναι σε καλή φάση αυτή την περίοδο η Σέρο, ενώ πριν δέκα μέρες πήρε και Χ με 2-2 στο superclasico, προέρχεται και από άλλη ισοπαλία, 3-3 αυτή τη φορά με τη Λουκουένο δείχνοντας ξεκάθαρα τις προτεραιότητές της.

Η Φορταλέζα δεν είχε μια καλή μέρα στη δουλειά, ήταν λιγότερο πρόθυμη για να παίξει επιθετικά όπως το συνηθίζει, την έριξε ψυχολογικά και το χαμένο πέναλτι στο 22’ σε μια ομολογουμένως κακή εκτέλεση του Γκαλάρδο. Απέκτησε περισσότερη ορμή στο τελευταίο ημίωρο που είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα.

Προγωνστικά στοιχήματος

Η Φορταλέζα καλείται να τα δώσει όλα για όλα, ο Βοϊβόντα έχει πίστη στην ομάδα του, ο Σάβα όμως από την άλλη δεν θα αφήσει τόσο εύκολα το πλεονέκτημα της ομάδας του. Αργεντίνικη μονομαχία στους πάγκους, ο Βοϊβόντα έχει ελαφρύ προβάδισμα, αλλά δεν το επιβεβαίωσε στο πρώτο ματς. Έχει επιθετικές αρετές η Φορταλέζα, έχει την έδρα η Σέρο, επέστρεψε και ο καλός επιθετικός Πίκατσου. Αρκετά τσιμπημένο το Goal/Goal. Στο 1.95 μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέρο Πορτένιο - Φορταλέζα: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ