ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα δίνει όλα για το 1.87 η Φορταλέζα

Ο Σίλβιο Ρόμερο της Φορταλέζα
Ο Σίλβιο Ρόμερο της Φορταλέζα © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Φορταλέζα προσπαθεί να ανακάμψει και να σώσει μια δύσκολη σεζόν, αυτή τη φορά κοντράρεται απέναντι στη Σάντος που προέρχεται από αλλαγή προπονητή. Ποντάρισμα στο 1.87.

Στα μισά έχει φτάσει η διαδρομή του Brasileirao. Στο Καστελάο η Φορταλέζα κοντράρεται με τη Σάντος (01:00 LIVE από το SPORT24) και ό,τι και να γίνει σήμερα, πάλι εντός ζώνης υποβιβασμού θα μείνει η γηπεδούχος, αφού η απόσταση από τη σωτηρία είναι στους πέντε βαθμούς.

Η Φορταλέζα πληρώνει το γεγονός πως έριξε το βάρος στο Copa Libertadores σε μια ιστορική στιγμή για την ομάδα, έχει ποιοτικές μονάδες, μπορεί να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν της βγήκε όπως θα έπρεπε και μετά από μια περίοδο ξεκίνησε να βγάζει άγχος στο παιχνίδι της.

Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Μπραγκαντίνο, ναι μεν δεν ήταν η καλύτερη του ζευγαριού, δεν της άξιζε όμως και να χάσει με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Ακολουθεί προημιτελικός Κυπέλλου με τη Φλουμινένσε στο Καστελάο μεσοβδόμαδα. Φανερά απογοητευμένος ο Βοϊβόδα, που δεν τα παρατάει πάντως και συνεχίζει να πιστεύει στην ανάκαμψη της ομάδας, έχει την ποιότητα εξάλλου να το πετύχει.

Η Σάντος πάει με νέο τεχνικό απόψε τον Λίσκα, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του απόψε και έσπασε το συμβόλαιό του με τη Σπορτ Ρεσίφε για να κάτσει στον πάγκο της. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε την Μποταφόγκο εντός έδρας με 2-0. Έκανε σωστή διαχείριση, αλλά πιέστηκε και θα μπορούσε να δεχτεί γκολ. Υπήρξαν στιγμές άγχους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Λίσκα έβαλε ψηλά τον πήχη στη Σάντος, υποσχέθηκε μεγάλα πράγματα. Η Φορταλέζα στο Καστελάο παίζει τα ρέστα της, θέλει μια καλή νίκη για να ελπίζει ακόμα περισσότερο για την παραμονή. Θα πάει με δυνατή ενδεκάδα απόψε ώστε να διατηρήσει το θετικό σερί στην έδρα της, τρέχει σερί 2-4-0 στα έξι τελευταία, παράλληλα δεν έχει χάσει στα έξι τελευταία εντός έδρας κόντρα στη Σάντος με 2 νίκες και 4 ισοπαλίες, οι δύο νίκες μάλιστα ήταν την τελευταία τριετία. Η ανάγκη είναι μεγαλύτερη για τη Φορταλέζα για το τρίποντο. Δέχεται πιέσεις ο άσος, από τον διπλασιασμό πλέον κυκλοφορεί στο 1.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φορταλέζα - Σάντος: 1 (απόδοση 1.87), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ