BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα 6αρια της Stoiximan Super League και το 3.25 του Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στην Τρουά
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στην Τρουά © 2023 LEWIS JOLY / AP IMAGES

Το BetMarket.gr βρίσκει αξία σε πονταρίσματα της Stoiximan Super League αλλά και της γαλλικής Ligue 1.

Τα playouts της Stoiximan Superleague ολοκληρώνονται σήμερα και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βρίσκεται στο Ιωνικός – Λαμία, εκεί που θα κριθεί η δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί. Ο Ιωνικός παραμένει στην κατηγορία μόνο σε περίπτωση νίκης του, σε διαφορετικό αποτέλεσμα την παραμονή κερδίζει η Λαμία.

Στοιχηματικά το ενδιαφέρον πηγαίνει στις κάρτες, καθώς αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια πραγματική μάχη. Πιο συγκεκριμένα, η επιλογή που προκύπτει στα προγνωστικά στοιχήματος αφορά τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι δέχθηκαν δύο κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ νωρίτερα είχαν δεχθεί τρεις κίτρινες στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο σημερινό παιχνίδι, αν πάρουν το προβάδισμα είναι σχεδόν δεδομένο πως θα κάνουν συνεχώς καθυστερήσεις, ενώ αν δεν καταφέρουν να πάρουν κεφάλι στο σκορ θα έχουν αρκετή ένταση και νεύρα όσο περνάει ο χρόνος. Οπότε, σύμφωνα με τα παραπάνω, αξία υπάρχει στην επιλογή "Ιωνικός over 2.5 κάρτες στο 2ο ημίχρονο" που προσφέρεται σε απόδοση 2.02.

Επιπλέον, αξία αναμένεται να υπάρξει και στο live του αγώνα και ειδικότερα προς τα τελευταία λεπτά και την πιθανή κάρτα σε τερματοφύλακα. Σε περίπτωση που ο Ιωνικός έχει το προβάδισμα, είναι πολύ πιθανό να δεχθεί κάρτα ο τερματοφύλακας του, Λευτέρης Χουτεσιώτης, μια επιλογή που είναι σε απόδοση 6.50 αυτή τη στιγμή, ενώ αν το αποτέλεσμα είναι στο Χ2, τότε είναι πιθανό να δεχθεί κάρτα ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Αλεξέι Κολέσεβ, κάτι που προσφέρεται επίσης σε απόδοση 6.50. Αποδόσεις βέβαια που μπορεί να είναι και υψηλότερες αν τις επιλέξει κάποιος στο Live.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη Γαλλία η μάχη του πρώτου σκόρερ είναι ζωντανή, με τον Αλεξάντερ Λακαζέτ να σκοράρει τέσσερις φορές την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Μονπελιέ και να πιάνει τον Εμπαπέ στην πρώτη θέση. Σαφώς και ο τίτλος του αρχισκόρερ δίνει μεγάλο κίνητρο στον Εμπαπέ, που σήμερα έχει χρυσή ευκαιρία να βρει πάνω του ενός τέρματα απέναντι στην Αζαξιό.

Χαμηλής δυναμικής αντίπαλος, ήδη υποβιβασμένη και με τον προπονητή της Πανταλονί να δίνει και ευκαιρία σε νεαρούς στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιωνικός - Λαμία: Ιωνικός Over 2,5 κίτρινες Β’ ημίχρονο (απόδοση 2.02), 20:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν - Αζαξιό: Εμπαπέ 2+ γκολ (απόδοση 3.25), 22:00

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της! Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ