TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Συνεχίζει να το παλεύει για τον τίτλο η Ράσινγκ του Γκάγκο

Ο Φερνάντο Γκάγκο στον πάγκο της Ράσινγκ σε αναμέτρηση κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο
Ο Φερνάντο Γκάγκο στον πάγκο της Ράσινγκ © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Η μάχη για τον τίτλο παραμένει ανοιχτή στην Αργεντινή, το τοπίο είναι θολό. Η Ράσινγκ του Φερνάντο Γκάγκο συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη για το πρωτάθλημα και αυτή τη φορά κοντράρεται με την Ουνιόν Σάντα Φε. Ποντάρισμα στο 1.90.

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον στην Αργεντινή, τα μέτωπα είναι πολλά που είναι ανοιχτά και ακόμα η υπόθεση-τίτλος παραμένει στον αέρα. Η Μπόκα είναι το φαβορί, είχε την ευκαιρία να ξεφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε, Ατλέτικο Τουκουμάν και Ουρακάν που τόσο καιρό είναι στην κορυφή κάποια στιγμή θα πέσουν, αφού έχουν υψοφοβία. Η Ρίβερ Πλέιτ δεν είναι στην καλύτερη φάση, δεν έπεισε ιδιαίτερα σ' αυτό το πρωτάθλημα και έχει πιο δύσκολο έργο. Όχι πως η Μπόκα είναι καλύτερα, αλλά αυτή αθόρυβα ανέβηκε και ξεπέρασε μια μεγάλη κρίση.

Κάπου εκεί, στον χορό μπαίνει και η Ράσινγκ του Φερνάντο Γκάγκο. Έχει φτιάξει μια ομάδα με χαρακτήρα, που παίζει με αυτοπεποίθηση και καταφέρνει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, ο άλλοτε παίκτης των Μπόκα και Ρεάλ Μαδρίτης. Τα πρώτα δείγματα δουλειάς του Γκαγκο ως προπονητής είναι θετικά, αφού δείχνει ότι μπορεί να διαχειριστεί κρίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απόψε κοντράρεται με την Ουνιόν Σάντα Φε (00:00 LIVE από το SPORT24 ). Βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση η ομάδα του Μουνούα, μετράει δύο σερί ήττες. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε από την Ιντεπεντιέντε (1-0), έψαξε το γκολ περισσότερο, αλλά σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που έκανε η αντίπαλος δέχτηκε και το μοναδικό γκολ του αγώνα. Η Ράσινγκ έχει απουσίες, αλλά της Ουνιόν είναι πιο κομβικές, αφού είναι και σε μια περίοδο που δεν πείθει η ομάδα. Πλέον είναι ζήτημα ψυχολογίας στην Ουνιόν, δεν μπορεί να σηκώσει ανάστημα, δεν μπορεί να στρίψει, δείχνει να έχει παραδώσει πνεύμα. Η μια νίκη σε εννιά αγώνες αντικατοπτρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ράσινγκ αν θέλει να συνεχίσει να κυνηγάει τον τίτλο σε μια σεζόν που κανένας από τους μεγάλους δεν είναι στα καλύτερά του οφείλει να πάρει ματς όπως το αποψινό. Καλή, χρυσή η Ουνιόν, αλλά δεν πείθει εδώ και καιρό, σαν να έχει ξεμείνει από κίνητρο και καθαρό μυαλό. Παρουσιάζει αρκετά αμυντικά κενά που μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η ομάδα του Γκάγκο. Στο 1.90 ο άσος που δέχεται πιέσεις τις τελευταίες ώρες μπορεί να παιχτεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ράσινγκ - Ουνιόν Σάντα Φε: 1 (απόδοση 1.90), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ